Skocz do zawartości

Targi?

kiernozek87

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mogę wypowiedzieć się z perspektywy , wystawcy, producenta. Długo myśleliśmy - Jechać - nie jechać. Decyzja zapadła na nie. Wpłynęło na nią kilka czynników, duże koszty targów, mizerna wartość reklamowa takiej imprezy. Jako, że nigdy spławików na targach nie sprzedawaliśmy i robić tego nie będziemy, spotkaliśmy się na poprzednich  edycjach z obelgami od  wędkarzy " Po Ch.. się wystawiacie" . Na ostatnich targach, wystawcy zostali podzieleni na halę dla handlujących i tych co sprzedaży nie prowadzili. Spowodowało to, pustki na naszej hali. Reasumując, targi w postaci bazaru przestały być atrakcyjne dla producentów, pandemia dołożyła swoją cegiełkę, wysokie ceny i trudny okres w branży, te wszystkie czynniki powodują niechęć do targów. 

Pozdrawiam

Michał Hoffa

Firma Expert

• Like 2

• 10 miesięcy temu...

Nie wiem czy to temat tabu czy przez pandemię zaniknął. W styczniu w Łomiankach odbędą się targi rękodzieła wędkarskiego Evolution. Ja mam kawałek drogi, jakieś opinie czy warto jechać prawie 500 km. Ktoś z kolegów się wybiera ?

Edytowane przez Marconi

Byłem raz i nie wiem, czy powtórzę, choć mam nie 500, a 20 km. Było kilka fajnych osób, trochę tłoku, ale rękodzielniczego klimatu jakoś nie poczułem. Taka fajniejsza i bardziej kameralna Rybomania. Do naszego GS-u nie mają podejścia żadne targi. Jeśli masz dylemat, wbijaj na forumową imprezę. Nie sądzę, żebyś znalazł kogoś, kto będzie miał inne zdanie. To moja opinia i jeśli ktoś był Evolution zauroczony, może Cię zwabi. Ja nie odradzam i nie zachęcam.

• Like 2

Byłem na targach w Łomiankach. Podobało mi się. Na pewno klimat znacznie fajniejszy niż na Rybomanii. Ale jeśli chcesz jechać te 500 km (ja mam niecałe 100) i coś kupić to jedź pierwszego dnia. Koledzy byli drugiego i nie było bardzo co kupić.

• Like 1