MietekK Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) Shimano CastaicMoże któryś z kolegów miał do czynienia z tym multiplikatorem .Jakie ma właściwości rzutowe jakimi przynętami można rzucać ect. Proszę o info z góry dziękuję. Edytowane 11 Października 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 ... za młodo wygląda, by trafić do szafy Imiennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 To jest z grubsza to samo, co Curado 201B tylko ze szpulą od BSF. Mocna maszynka, od 10 g już dobrze rzuca, a o górną granicę to nie musisz się martwić, bo bardziej ograniczać będzie pojemność szpuli - grubość linki niż wytrzymałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 12 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Dzięki Kamil.Zastanawiam się czy warto w to wchodzić .Znajomy ma do sprzedania prawie nówkę i to chyba jedyny plus tego multika. Chodzi bardzo ładnie , gładko jak to Shimano . Staruszek ale w nienagannym stanie . Pod jerki byłby mam nadzieję w sam raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Jeśli dobrze leży Ci ręku i cena okazyjna to się nie zastanawiaj tylko bierz - jak nie teraz to kiedyś znajdzie się zastosowanie, a takiej jakości materiałów w nowych konstrukcjach już nie uświadczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 13 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Jak mi się uda to wezmę go w weekend na testy . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi