aigle Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Dzień dobryCzy ktoś korzystał z usług tego sklepu i czy mógłby podzielić się swoją opinią ?Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Zostawiłem tam sporo kasy ... i polecam Promocje weekendowe szczególnie warte uwagi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Co prawda ciągle mają te same promocje,ale towar szybko dociera i szczerze polecam.Swego czasu mieli fajne salmiaczki w dobrych cenach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) kupiłem kiedyś tam trochę hornetów i kastmasterów wszystko dobszło w miarę szybko, ceny dobre Edytowane 11 Października 2021 przez Karpiu95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Tez tam kupiłem sporo rzeczy. Jedyny mankament to koszt odsylki czegoś co nie pasuje. Duży. Mi naliczyli ostatnio 40+ zł za kuriera DPD, a nie był to gabaryt. Zwykła mała paczuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Ostatnio kupiłem hard eel'e 25cm po 31zl.Paczka po 2 dniach była w paczkomacie. Od tego czasu regularnie przeglądam okazję. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek7575 Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Polecam zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 17 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Dziękuję za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Tez tam kupiłem sporo rzeczy. Jedyny mankament to koszt odsylki czegoś co nie pasuje. Duży. Mi naliczyli ostatnio 40+ zł za kuriera DPD, a nie był to gabaryt. Zwykła mała paczuszka.Bo niestety odsyłasz do Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi