tpe Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Sami zobaczcie: http://www.cabelas.com/product/Fishing/Fishing-Reels/Spinnin g-Reels|/pc/104793480/c/104760180/sc/104837580/Shimano174-Sy metre-Spinning-Reel/1398668.uts?WTz_l=SBC%3BMMcat104793480%3 Bcat104760180%3Bcat104837580TRAGEDIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Wąski korpusik i wielki rotor i to przesunięcię w dół.Taki mały korpus na pewno dlatego, że mechanizmy w środku z jakiegoś kosmicznego ultra-hiper materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.K Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 a mi się podobają te nowe kształty.. minimalizm w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ale gniot.gdzie tu proporcje w bryle? mam nadzieję że zakończą te eksperymenty na modelu Symetre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Pewnie korpus zmniejszą, uszczelnią i naleją oleju do środka . Już nie będziemy pytać jaki smar tylko czy Mobile 1 się nadaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 ewentualnie MOPAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Bardzo ładnie podkasany Jaxonik Paskudztwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Wąski korpusik i wielki rotor i to przesunięcię w dół.Taki mały korpus na pewno dlatego, że mechanizmy w środku z jakiegoś kosmicznego ultra-hiper materiału. Pożyjemy zobaczymy - na razie waży 3,3oz = 92g mniej niż stary model a to sporo. W starych było sporo wolnego miejsca w środku, więc może nie będzie tak źle. Kwestie estetyczne są indywidualne i tych nie komentuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Nowe modele...nazwa stara...Spinning, Match, Feeder. http://www.gerrysfishing.com/lure-spinning-reels/shimano-aer o-4000-spinning-fa-4276-399-9339.php Zaczynam się bać! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wracają po latach do XT-7 ?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wracają po latach do XT-7 ?!?! Też się zdziwiłem. Fajny patent z nakładkami na szpulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wracają po latach do XT-7 ?!?! Też się zdziwiłem. Fajny patent z nakładkami na szpulę.bo ja wiem, miałem taki patent w którymś z delfinów....gorzowskiej wchodziło niby mniej niż na standard,ale i tak lubiła się wbijać między szpule a rotor tu forma przewyższa treść niestety ,i po shimano się tego nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi