Skocz do zawartości
  • 0

Bergiel - zamknięty czy nie?

hlehle

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

- a może ktoś się szykuje do nowej odsłony opowieści kolektornika :lol:

-jak zamkną to będziemy mieli następnego białego kruka :lol:

- ekranizacja już niestety niemożliwa bo takich aktorów jak Himilsbach i Maklakiewicz już nie ma a to byłby strzał w 10 :lol: :lol: :lol:

• 0

Przed chwilą wróciłem z odcinka poniżej Spójni.

Zaliczyłem kilka ścier, podpasek :unsure: i jednego bolka :mellow:

Siadł na zestaw kleniowy z założonym na szybko Orginalem 7cm Rapali, ale niestety w trakcie podbierania wypiął się czym przyśpieszył operację wyhaczania i nie ma fotki.

Za to wstawię fotkę Wisły :

.

post-1234-1348917620,9201_thumb.jpg

• 0

Termin zamknięcia to, z tego co wiem, koniec września, początek października. Tak czy tak deadline jest do końca roku. Potem Warszawa zacznie już płacić kary. Jak do tego dojdzie to będziemy się zastanawiać czy spuszczać wodę w kiblu za każdym razem czy raz dziennie:) Zresztą opłata za ścieki w Warszawie i tak wzrośnie dramatycznie już niebawem, bo Czajka za darmo nie powstała.

• 0

Za to akurat warto zaplacic (o ile czegos nie podopisuja przy okazji) bo to jest/ byl obciach jakich malo.

Tylko my i chyba Tirana ze stolic europejskich nie mielismy oczyszczalni.

Trzeba bedzie, mam wrazenie, jeszzce powalczyc z dzikimi podlaczeniami...jak sie plynie w Wwie obok zdawaloby sie juz nieczynnych pomniejszych kanalow daje sie odczuc taki zapaszek :unsure: ...i nie ma on nic wspolnego z zapachem róż. <_<

Z dodatkowych plusow - zakonczy sie wreszcie proceder latwego pozysku rybek, zwiazany dotad z ich skupieniem sie miejscowym...

Gumo