hlehle Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Nie wiecie może czy największy zrzut gówna w Europie jeszcze działa czy może został zamknięty?Jak obecnie wygląda woda zaraz poniżej Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 osiak Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Miesiąc temu na pewno działał, myślę że wiele się od tego czasu nie zmieniło. Woda poniżej Warszawy brudna.Im jej mniej(niski poziom) tym wydaje się być bardziej brudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A nie miał być zamknięty już w lipcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Z tego co się ostatnio dowiedziałem to od jakiegoś czasu w weekendy nie puszczają gówna. 3 tygodnie temu w sobotę płynąłem kajakiem ten odcinek i nie zauważyłem stad ptactwa ani nie uderzył mnie nagle żaden smród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chub norris Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A nie miał być zamknięty już w lipcu?A widziałeś gdzieś na mieście billboardy z podobizną p. Prezydent i hasłem Zamknęliśmy bergiel, a Kaczyński nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maynard Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dobre! choć wierzę, że Wam nie do śmiechu i współczuję Warszawiakom tej g*wnianej sytuacji. Podobnie Kolegom w dół rzeki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Night_Walker Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Słyszałem, ze poniżej Spójni nie dawało się łowić, bo w nocy około 2 zaczynali zrzucac ogromne ilości syfu. Ale tylko powtarzam plotkę, bo osobiście nie odwiedzałem tych terenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rheinangler Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 - a może ktoś się szykuje do nowej odsłony opowieści kolektornika -jak zamkną to będziemy mieli następnego białego kruka - ekranizacja już niestety niemożliwa bo takich aktorów jak Himilsbach i Maklakiewicz już nie ma a to byłby strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Bergiel miał coś jeszcze zrzucać: http://www.wios.warszawa.pl/portal/pl/9/663/KOMUNIKAT_MAZOWI ECKIEGO_WOJEWODZKIEGO_INSPEKTORA_OCHRONY_SRODOWISKA_z_dnia_1 5_06.html Jeżeli dobrze pamiętam, to Czajka ma gówna z lewobrzeżnej Wwy zacząć przyjmować jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Przed chwilą wróciłem z odcinka poniżej Spójni.Zaliczyłem kilka ścier, podpasek i jednego bolka Siadł na zestaw kleniowy z założonym na szybko Orginalem 7cm Rapali, ale niestety w trakcie podbierania wypiął się czym przyśpieszył operację wyhaczania i nie ma fotki. Za to wstawię fotkę Wisły : . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Czyli trzeba jeszcze poczekać. Oby w 2013 dało się już łowić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Kwestia przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Muszę przyznać że żadnych zapachów wczoraj nie czułem, chyba przez wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Serio tam ścieki puszczają do Wisły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Serio tam ścieki puszczają do Wisły? Wrzuć sobie w google bergiel młociński.Zdjęcia, filmiki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Aha, czytałem o tym chyba w latach 90 w prasie wedkarskiej. Myślałem że temat zamknięty. Szok, u nas na wsi chodzą i sprawdzają czy mamy rachunki za wywóz nieczystości, brak rachunków za ostatni rok = mandat 500zł, mimo że nie udowodnią ci że nie odprowadzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 http://kalcyt.blogspot.com/2012/08/zakwity-sinic-w-batyku-sk ad-sie-biora-i.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Szok, u nas na wsi chodzą i sprawdzają czy mamy rachunki za wywóz nieczystości, A tu urzedasy robią pod siebie i walą kloakke do Wisly, gdzie chlopaki ponizej Wawy w promieniu 30km zdejmują, i ja zdejmowalem, podpaski z ,, pozdowieniami ... Tfuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korsarz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Termin zamknięcia to, z tego co wiem, koniec września, początek października. Tak czy tak deadline jest do końca roku. Potem Warszawa zacznie już płacić kary. Jak do tego dojdzie to będziemy się zastanawiać czy spuszczać wodę w kiblu za każdym razem czy raz dziennie:) Zresztą opłata za ścieki w Warszawie i tak wzrośnie dramatycznie już niebawem, bo Czajka za darmo nie powstała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Za to akurat warto zaplacic (o ile czegos nie podopisuja przy okazji) bo to jest/ byl obciach jakich malo.Tylko my i chyba Tirana ze stolic europejskich nie mielismy oczyszczalni.Trzeba bedzie, mam wrazenie, jeszzce powalczyc z dzikimi podlaczeniami...jak sie plynie w Wwie obok zdawaloby sie juz nieczynnych pomniejszych kanalow daje sie odczuc taki zapaszek ...i nie ma on nic wspolnego z zapachem róż. <_< Z dodatkowych plusow - zakonczy sie wreszcie proceder latwego pozysku rybek, zwiazany dotad z ich skupieniem sie miejscowym... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 W końcu będzie można w spokoju rozpalić grilla na berglu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 W końcu będzie można w spokoju rozpalić grilla na berglu HahaJerkbaitowego grilla możemy strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Znam dobra mete na grilla,powyzej tego Młocińskiego Odświerzacza <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 W końcu będzie można w spokoju rozpalić grilla na berglu HahaJerkbaitowego grilla możemy strzelić Może nie w tak cudownym miejscu, ale znowu bym się chętnie spotkał z kolegami na jakimś zlocie choćby jednodniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja też się piszę. Węgiel po mojej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 No panowie, w tak zacnym towarzystwie to i ja bym z chęcią pogrillował! To co? jutro wieczorem? Nie koniecznie na berglu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Nie wiecie może czy największy zrzut gówna w Europie jeszcze działa czy może został zamknięty?
Jak obecnie wygląda woda zaraz poniżej Warszawy?
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi