Maciej W. Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Ponieważ minęły z górą dwa tygodnie, kiedy to kupiłem na giełdzie woblery od forumowicza @Mazur, postanowiłem skrobnąć parę słów. Kupiłem, to może sformułowanie trochę na wyrost. Transakcja jak każda poprzednia. Deklaracja kupna z mojej strony, dane do przelewu ze strony sprzedającego. Wysłałem przelew i dane do wysyłki, dostałem prośbę o podanie maila i numeru telefonu dla InPostu. Od tamtej pory głucha cisza. Pytania na priv bez odpowiedzi, choć zaglądał na forum tydzień temu. Do jednego z kupujących przesyłka dotarła, drugi czeka, podobnie jak ja. Jeśli są na forum osoby, które mają kontakt z @Mazurem (inny niż forumowy priv, na który nie odpowiada), mam gorącą prośbę o skontaktowanie się z nim. Poczekam jeszcze trochę, bo zdarzają się w życiu różne wypadki, a ocenianie nieznajomych na odległość nie ma sensu. Być może sam sprzedający zajrzy tu i się wreszcie odezwie. Wypadało by. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Kupiłem od niego ostatnio szpulę do stradica. Wszystko było git a pakowanie to na 5+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Na temat pakowania niestety nie mam wyrobionego zdania. Mogę jedynie pogratulować piątki z plusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Jak też kupowałem kilka woblerów od tego Pana- przez kilka dni po wpłacie się nie odzywał, ale w końcu wszystko przyszło OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 no kolego Mazur dosyć tej zabawy w chowanego sprawę załatwimy inaczej !!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 (edytowane) Nie rozumiem ....chłop ma czas by wystawić ogłoszenie....po kontakcie ....nawet poda dane...a potem po wpłacie...cisza,bo zajęty,bo rodzina,bo się zesr......ujowa akcja i tyle Obyś otrzymał przesyłkę i trzymaj się z daleka na przyszłość Ps:kiedyś kupiłem woby od tWorcy z forum..wpłaciłem od razu....słał mi je z trzy miechy...a hu. w takie biznesy...teraz też sprzedaje pstrągowe...dobre ceny ja omijam z daleka Edytowane 25 Października 2021 przez martek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Gdyby to był OLX, pewnie bym sobie powiedział: zdarza się. Tu trochę inna sytuacja. Jestem na forum ponad 10 lat, on prawie 10. Giełda ma (z założenia) charakter koleżeński. Pojutrze minie miesiąc, telefon głuchy, na forum cisza i (prawdopodobnie) brak odwiedzin. Nie chce mi się machać ręką, bo tu nie chodzi o siedem dych, a o zasady. Dla mnie sytuacja, delikatnie mówiąc, kuriozalna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 (edytowane) Takich "biznesmenów" też omijam z daleka.Niech swoje wyroby w buty włoży jak jest nierzetelny.Pamiętam te krzywe akcje z tymi woblerami.Żałość po prostu bierze na takie dziadostwo[emoji16][emoji16][emoji16]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Października 2021 przez Jozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Takich "biznesmenów" też omijam z daleka.Niech swoje wyroby w buty włoży jak jest nierzetelny.Pamiętam te krzywe akcje z tymi woblerami.Żałość po prostu bierze na takie dziadostwo[emoji16][emoji16][emoji16]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu TapatalkaDziwi fakt, że ludzka naiwność jest nieskończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Wojtku, gdyby nie ta naiwność, którą ja nazwałbym zaufaniem, forumowa giełda już dawno umarłaby śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Wojtku, gdyby nie ta naiwność, którą ja nazwałbym zaufaniem, forumowa giełda już dawno umarłaby śmiercią naturalną.Miałem na myśli naiwność ludzi, którzy już raz sparzyli się na wspomnianych woblerach i widzę, że zamawiają ponownie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Miałem na myśli naiwność ludzi, którzy już raz sparzyli się na wspomnianych woblerach i widzę, że zamawiają ponownie Z jednym z zamawiających niech lepiej nie zadziera, bo z racji zawodu jajka może wybrać[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) W takie sprawy powinna jednak się włączać administracja. Ustalić poprzez sprawdzenie zapisów rozmów przesłanych np. przez kupującego i zablokować takiego ogłoszeniodawcę na jakiś czas. Po recydywie na stałe i po problemie. Edytowane 26 Października 2021 przez Matteoo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi