MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam.Mam do przesmarowania 4 kołowrotki: OKUMA METALOID I EPIX PRO,DRAGON DESTINITY,DAIWA EXCELLER PLUS Czy ktoś z kolegów podjął by się takowego zadania.Dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nie wiem czy znajdziesz chętnego.Mnie jedna maszynka zajmuje 2-3 godziny. Z tym, że rozkrecam wszystko na czynniki pierwsze łącznie z hamulcem i kabłąkiem. Na twoim miejscu wziąłbym najtańszy ze swoich kręcków, kupił trochę smaru i oleju i próbował coś zrobić.Też tak zaczynałem. A teraz po ponad 25 kołowrotkach i 5 multikach już jest z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 no to pozazdrościć !kiedyś rozbierałem i czyścilem i konserwowałem ale teraz mam nawet problemy z otwarciem - nawet nie wiem jak ściągnąć 'dupkę z jakiejś lepszej maszynki żeby nie porysować i nie uszkodzić - a multik to dla mnie już kosmos - za dużo zbyt małych części ale może popróbuję na jakimś jaxsonie - ale czy w razie czego można by ewentualnie liczyć na jakąś pomoc / wskazówkę ? - choć na razie wszystko jest prawie nowe i chodzi ok !byłbym spokojniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Można. Jesteś z W-wy a ja z janek. W ostateczności możesz podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 podłączę się do tematu, padło mi łożysko roki w TD 935i, kojarzy ktoś symbol takowego łożyska, bo muszę wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik 69 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 podłączę się do tematu, padło mi łożysko roki w TD 935i, kojarzy ktoś symbol takowego łożyska, bo muszę wymienić Łożysko wysokoobrotowe MR 74 2RS - 4x7x2,5 mm http://allegro.pl/lozysko-wysokoobrotowe-mr-74-2rs-4x7x2-5-m m-i2590464475.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 podziękował szanownemu koledze, na szczęście Tech-Łoż mam na ulicy obok, muszę wymienić bo to szorowanie mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 podziękował szanownemu koledze, na szczęście Tech-Łoż mam na ulicy obok, muszę wymienić bo to szorowanie mnie dobijaMasz 2 opcje albo tanie albo dobre np.EZO, bo rolka trochę obrotów wykonuje i jakieś tam obciążenie przenosi.Osobiście preferuję droższe z nadzieją, że jest precyzyjniej i lepiej wykonane, co powinno się przekładać na cichszą pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A to nie podejdzie? http://allegro.pl/lozysko-rolki-prowadzacej-do-ryobizauber-o d-smok24-i2575081243.html TeamDragon to przecież klon zaubera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Podejść podejdzie, tylko nie ma żadnej pewności, że to nie łożysko po 2 złote za kilo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi