RBTS Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Może i nie jest zły, tylko ta różowa wkładka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Może i nie jest zły, tylko ta różowa wkładka... No niestety... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Jak nie zależy na gwarancji to polecam Mekamila . U mnie śladu po różu nie ma i dałem pełną rękojeść z pianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Czy uzywał ktoś poniższych wędek, właśnie do łowienia zarówno na gumy, jak i na dżerki?Będę wdzięczny za opinie. Svartzonker Black Series Pro 7'3" 30-130g Casting » Sklep wędkarski Pleciona.plSvartzonker Jawbreake 7'1 2,16cm 30-140g Cast » Sklep wędkarski Pleciona.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3HOW1 Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Witam kolegów, nie mam doswiadczenia z castingiem, a szukam czegos do 100-120g i moglbym dostac taki zestaw za stosunkowo rozsadne pieniadze, ale nie mam pojecia czy fajnie to bedzie grało ze soba. Mianowicie :Westin W3 Jerk 40-130 g + Shimano Cardiff 201A. Ktos cos pomoze czy taki zestaw jest ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Odświeżam temat - czy ktoś używa Westin W6 Powercast-T XXH - 2,33m 40-130g (Wędka Westin W6 Powercast-T XXH - 2,33m 40-130g) Dwa pytania:- długość dolnika do pazura?- jak się sprawdza przy łowieniu na gumy (interesuje mnie przede wszystkim kwestia zasięgu)? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi