Skocz do zawartości
  • 0

Problem z zalogowaniem

majster222

Pytanie

Część.

Mam problem z zalogowaniem się poprzez przeglądarkę. Miałem problem z zalogowaniem się na komputerze domowym, zmieniem hasło i zaczęło się, zmieniło mi nazwę na majster22201 a powinno być majster222.

Po przejściu procedury zmiany hasła zalogowałem się z zmieniony login i nie mam dostępu do forum. Forum jeszcze działo mi na kompie w pracy ale po wylogowaniu mam ten sam problem.

Piszę z taptalka który jest jeszcze zalogowany na właściwe konto.

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam kolegów

Mam od niedawna ten sam problem co tu kolega opisał, też mogę śledzić forum jedynie przez Tapatalk. Przy próbie zalogowania przez domowy pc pojawia się komunikat o niewłaściwym haśle. Wysłałem prośbę o reset hasła na e-mail lecz nic nie przyszło.

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

• 0

Przed chwilą sprawdziłem i mail do odzyskiwania hasła przychodzi normalnie, czasami trzeba sprawdzic inny folder niż "odebrane"  - ale mail z linkiem do odzyskiwania hasła przychodzi. No ale trzeba pamietać adres email jaki się podało przy rejestracji. 

• 0

Przed chwilą sprawdziłem i mail do odzyskiwania hasła przychodzi normalnie, czasami trzeba sprawdzic inny folder niż "odebrane" - ale mail z linkiem do odzyskiwania hasła przychodzi. No ale trzeba pamietać adres email jaki się podało przy rejestracji.

Panie dyrektorze jeszcze byś to ogarną i będzie malina

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalka23a3593775024609550f860b2d94b8c.jpg

Edytowane przez Tomasz eS