artmio Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 No wlasnie zamierzam juz od jakiegos czasu nabyc ten multiplikator poniewaz mam jego mniejsza wersje i calkiem dobrze sie sprawuje no moze poza tym ze lozyska pod szpula byly po sezonie do wymiany ale to ponoc tak sie zdarza teraz dokupilem troche mocniejsza wedke i poszukuje do niej czegos moze w podobnej cenie jak Toro 60hs moze macie jakies propozycje jakie multiplikatory brac pod uwage w przedziale okolo 600-700zl z praktycznego punktu widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Miałeś w ręku 60tkę? On ma naprawdę szeroką szpulę i jest duży w stosunku do 50tki. Jak tym się rzuca nie wiem, ale szpula jest przepastna. On zdaje się kosztuje więcej niż te 600-700 zł. A może zaryzykuj Lexa 300, z przełożeniem 6,3:1 ? 600 zł z przesyłką, właśnie. Tylko, że byłbyś testerem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ja z kolei nie miałem w ręku pięćdziesiątki, natomiast Toro 61 trzyma mi się wygodniej niż okrąglaka takiego jak Luna 253 czy ABU C3/4. Jest szeroki, fakt, ale siedzi na kiju całkiem zgrabnie. Jeśli chodzi o rzuty, to uważam, że spisuje się niewiele gorzej niż choćby C4, w zestawie z długim szklakiem do 100 g i 40 lb plecionką ciskałem na zadowalające odległości np. Hermesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Może Curadziak 301E7? Co prawda 870zł, ale to wciąż niski profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmio Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 dzieki za podpowiedzi chyba pozostaje przy ABU jest kilka na Ebay oczywiscie w idealnym stanie nawet jeden nowy co z tego bedzie zobaczymy co do Curado to mialem starszy model i przez kilka sezonow spisywal sie znakomicie ale nie wiem co mnie podkusilo i zmienilem na Abu i narazie polowie na te kolowrotki wydaje mi sie ze w tej klasie to te same multiplikatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mam Toro 61 HS z tym że mam go do łowienia w morzu pilkerami. Łowię nim do okolo 300 gram. Spokojnie daje radę. Jest to już drugi Toro jakiego używam gdyż pierwszego udało mi się utopić razem z kijkiem Piekielnie mocna maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi