stoner Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam. Mam pytanie a właściwie chciałbym poznac Wasze zdanie na temat kotwic kushiro. Może ktoś z Was stosuje albo miał styczność z takowymi. Do tej pory robiłem główki na ich hakach i muszę przyznać że nie są najgorsze. Nie wiem jak jest z kotwicami a planuje zakupić trochę i pouzbrajać wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 nie warto,pękają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ja je lubię, żadna na rybie mi nie pękła. Na nr 14 wyholowałem 50-taka pstrąga na kiju do 28g i żyłce 0,28. Na 4rkach (chyba) złowiłem życiówkę szczupaka 118 na plecionce i były rozgięte trochę, ale miały prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 ale jak jest z ostrością?, bo z pękaniem to jest różnie, przeważnie na zaczepie.Nawet bardziej markowym firmom sie to zdarza.W tańszych produktach przeważnie dwa groty są tylko ostre i jednego trzeba ostrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ja nie narzekam na ostrość, jak mam normalne brania to zawsze są zacięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja mam podobne zdanie jak Maciek nieraz używałem . Są dość twarde ale pęknięcia w czasie łowienia nie miałem kombinerkami idzie odłamać ramię ale to extrem .W sklepie w którym je kupowałem kosztują 1zł/szt za rozmiary 6,8,10 innych nie używałem , mają grafitowy kolor nie wiem czy są w innych kolorach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dzięki bardzo. W takim razie nie są takie złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi