FidoAngel Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Witam,Luz na korbce już mnie zaczyna denerwować. Jest szansa na oryginał, zamiennik? Ma to sens finansowo? Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Trzeba wymienić razem z kołem głównym. Czy sie opłaca [emoji848], jak zrobisz to sam to może tak. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Ponadto niełatwo o części do kołowrotków tica, przynajmniej nie do wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Podejrzewam że w czasach gdy je produkowano to części brano od jakichś bardziej znanych marek, wygląda w środku jak Shimaniaki ale może ktoś wie konkretniej. Jak nie to podejdę do jednego, dwóch warsztatów we Wrocławiu i może dopasują.Mój ulubiony kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Podejrzewam ze raczej mu bliżej konstcji RedArc i podobnym od Ryobi Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 A podbiję troszkę, może jednak ktoś, coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi