godski Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 A ta "podobna odległość" odnosi się do 3 m czy do 5 m?3 metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Szukam TV max 40". Chodzi mi o jak najlepsze parametry.Nie może być większy bo szerokość TV musi wynosić ok 90 cm. Na obecną chwilę mój faworyt to :https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-panasonic-led-tx40jx810e-uhd-4k-hdr10-tv-procesor-hcx-2021 Jeśli macie jakieś inne propozycje chętnie je poznam ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 ktos robi OLEDY 40 cali z tego co pamietamkup oleda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Właśnie nic sensownego nie ma w ok 40".Jak jest to za 1000 -1200 pln a to raczej nic dobrego nie jest. W 43" jest spory wybór ale to już za szeroki TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Chciałem się z wami podzielić wrażeniami z użytkowania OLEDA od LG po 5 latach (model 65C8). Wypalony na dole cały pasek wiadomości z TVN 24. Jak się zaczęła wojna zacząłem oglądać codziennie z rana tvn24. Momentalnie wypalił się pasek (cały ten box w któym lecą paski) który jest potem widoczny na innych kanałach szczególnie na jednolitym, jasnym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Po prostu urok tego typu diod. A 40' w dobrej technologii chyba nie znajdziesz, producenci uciekają z małych ekranów. Może przejrzyj ofertę monitorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Chciałem się z wami podzielić wrażeniami z użytkowania OLEDA od LG po 5 latach (model 65C8). Wypalony na dole cały pasek wiadomości z TVN 24. Jak się zaczęła wojna zacząłem oglądać codziennie z rana tvn24. Momentalnie wypalił się pasek (cały ten box w któym lecą paski) który jest potem widoczny na innych kanałach szczególnie na jednolitym, jasnym tle. Dla tych co posiadali w swoim życiu "plazmę", to będzie takie małe deja vu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Posiadałem dwie plazmy. Nic takiego nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 Kup sobie lepiej jakiś ładny 40" obraz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 2 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Ten sam przekaz był kiedy topem były plazmy, teraz to samo przy OLED.Miałem plazmę Panasonica - nigdy mi się nic nie wypaliło. Mam OLEDa - również jest spokój. Wystarczy mieć świadomość jak ta technologia działa i nie przeginać z wyświetlaniem statycznych obrazów. Ot, cała filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 2 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 Ten sam przekaz był kiedy topem były plazmy, teraz to samo przy OLED.Miałem plazmę Panasonica - nigdy mi się nic nie wypaliło. Mam OLEDa - również jest spokój. Wystarczy mieć świadomość jak ta technologia działa i nie przeginać z wyświetlaniem statycznych obrazów. Ot, cała filozofia.e Ale wtedy TVP1 i Polsat miały mniej agresywne paski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Może ktoś z Was i mi pomoże w wyborze. TV to nie moja bajka od lat, ale potrzebuję takie urządzenie do domku letniskowego. Coś dobrego w równie dobrej cenie, tylko do oglądania TV, żadnych konsol itp. Z ceną sam nie wiem, okolice 2tys jak starczy. Wielkość 50 do 58 cali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-tcl-55p735-55-led-4k-android-tv-dolby-atmos-dolby-vision-hdmi-2-1-dvb-t2-hevc-h-265?gclid=Cj0KCQjwlumhBhClARIsABO6p-whV8Bc1W47j3dVYKI-NnMd6fRZofurNM72-WmynZz6x4j9QwnR_ukaArm4EALw_wcBDwieście drożej, ale dwa piloty dostaniesz Kolega kupił i jest zadowolony Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez zenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Może ktoś z Was i mi pomoże w wyborze. TV to nie moja bajka od lat, ale potrzebuję takie urządzenie do domku letniskowego. Coś dobrego w równie dobrej cenie, tylko do oglądania TV, żadnych konsol itp. Z ceną sam nie wiem, okolice 2tys jak starczy. Wielkość 50 do 58 cali.Ja bym polował na z pepper.pl Mi udało się załapać na Toshibe 65 cali za 1800 (model 65UA2B63DG). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Jak tylko do tv i pewnie naziemnej to każdy tv będzie dobry.Rozdzielczość ani funkcje androida nie są wyznacznikiemNajlepiej patrzeć na wyprzedaż z poprzedniego rocznika tylko nie z wystawy.Może wybierz się do sklepu w mieście blisko Twojej dzialki. Wspomnę tylko że np Samsung nie odtworzy filmów z pendrive. Ale jeśli do tv to Samsung będzie dobrym wyborem Wysłane z mojego motorola edge 30 fusion przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi