19john92 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Jeżeli do mormyshingu to polecam TWA zdecydowanie. Mam oba kije w arsenale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 tak, twa jest najdelikatniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 A j tam chyba sobie zmontuje tego MJ do grama . A co Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Jak wypadają nowe wklejki od MJ ? Do jakich blanków są zbliżone ? Chodzi mi głównie o szybkość i charakter samego elementu wklejanego czy jest to szybki szczyt jak w Finneze Grap. czy znacznie bardziej kluchowaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Nie jest znacznie bardziej kluskowaty. Jak na tą delikatność to ma swoją szybkość Moim zdaniem bardzo fajne blanki, zwłaszcza w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 (edytowane) Panowie ma ktoś wędęczkę na blanku MIZ66XUL(S) i napisze jak realnie z c.w. i akcją ? A może porówna do jakiegoś bardziej znanego kija ? Interesują mnie również opinie na temat blanku MJ Trout66 3,5g. Edytowane 27 Października 2023 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinW85 Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Czy ktoś może porównać ten MJ Trout 66 1.0g do MJ Trout 66 1.5g? Miałem w ręku tego do 1.5g i ciekawy jestem czy ten 1.0g jest dużo delikatniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Która pracowania albo przedstawiciel w mazowieckim, a najlepiej w Warszawie ma blanki MJ na stanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Fishing Center, jest tez dużo gotowych wedek na stojakach wiec mozesz obejrzec na miejscu nie tylko blank ale i przykładową wędkę na danym blanku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Cześć Czy ktoś z szanownych ma obrzucany kij na blanku MJ80H-2 i może wypowiedzieć się na temat pracy blanku pod rybą i w czasie prowadzenia standardowych przynęt. Duży wobler, guma itp.Jakie jest realny max/min jeżeli chodzi o rzut? Będę wdzieczny za wszelkie uwagi. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi