hi tower Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Koledzy, potrzebuję skan artykułu z Wiadomości Wędkarskich nr 60 z 2000roku autorstwa M. Wośniewskiego pt. "Parposz wraca". Ktoś może pomóc? Mój e-mail: hi_tower@vp.pl Z góry dziękuję i pozdr.,T. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Może jeszcze ten rocznik kupowałem. Jaki to miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Wiem tylko tyle ile w poście powyżej. Nr 60, 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 OK. Sprawa pilna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 mam, ale muszę przekopać pół piwnicy... sprawa pilna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Nie, nie jest to sprawa życia i śmierci. Mogę spokojnie poczekać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 to idę na spokojnie kopać w piwnicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 wysłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzas Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 ogarnięte, wysłane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 27 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Super, jeszcze raz wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi