woblerek48 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 WITAM Na Roztoczu jest uroczo i zdrowo 2012r JELONEK NAJWIĘKSZY WODOSPAD ROZTOCZA -UROCZY jeszcze w Polsce rzeczka JELONEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Pięknie tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Bardzo ładnie ,bylem nad Tanwią na obozie harcerskim ale to było 100 lat temu ale zdjęcia przypomniały mi stare piękne czasy naprawdę super zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniew1 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Dzień dobry, od jakiegoś czasu zainteresowałem się rzeką Tanew, a dokładnie odcinkiem nizinnym w okolicach miejscowości Osuchy.Czy jest na forum ktoś, kto mógłby udzielić jakichkolwiek informacji na temat tego odcinka rzeki. Nad wodą byłem już dwa razy i niestety żadnego kontaktu z rybą.Jest szansa na jakieś klenie? Czy rzeka ta, to jedynie piękne pstrągi na odcinku górskim i na tym koniec jej potencjału? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi