qqryq Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 (edytowane) Z czystej Ciekawości jakie znacie pracownie wędkarskie na śląsku? Godne, mniej godne polecenia ? Ja ostatnio przez przypadek okryłem pracownie w Dąbrowie górniczej w punkcie sprzedaży zniczy ale o rzemiośle nie mogę nic powiedzieć poza wymianą paru zdań. Edytowane 27 Października 2021 przez qqryq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Na Dolnym Śląsku ( Brzeg, Wrocła ) to tak - cagerods.pl, fishingrod.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Na Śląsku ???? ...,to chyba w Krakowie najbliższa ????. Ale to też zależy z którego krańca Śląska patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi