rekin175 Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Może major craft soplara hardrock SPX-762MH/B. Długość 2,2m cw do 40 gram. Kijek jest szybki (dzięki czemu dobrze wcina sandacze, nie jest to typowa sandaczowa kosa) oraz ma progresywne ugięcie (dobrze amortyzuje odjazdy szczupaka). Nie wiem natomiast jak bedzie się sprawował z woblerami, takimi dużymi jeszcze nim nie łowiłem.MC bardzo by mi odpowiadał bo mam dwa kije tej marki i się nie zawiodłem . poczytam , Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Tak po krótce przeglądałem net i coś tam można znaleźć , ale jest niewiele . Jaki dokładnie masz model , jakich przynęt używasz ? Moje Silverado to akurat spin do 15 gram więc nie będę się rozpisywał na jego temat. Z MC może midele Benkei albo Day's, oba 213 cm 10-42 gramy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Przegląd zrobiony . Możliwe że znalazłem to czego szukałem : Matagi TR76 Super Shore M - 2,3m 7-21g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi