zandermafija Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) Mam pytanie, czy spotkał się ktoś z takim potwierdzeniem nadania DPD? Kod śledzenia nie jest jeszcze w bazie..Kupiłem pewien przedmiot na olx. Podczas pisania wiadomości i przelaniu 50% wartości przedmiotu. Użytkownik został zablokowany z względu bezpieczeństwa. Edytowane 31 Października 2021 przez zandermafija*SpinnigistaWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) Nadaje bardzo dużo paczek DPD slużbo z umową I prywatnie bez umowy. Potwierdzenie takie, niestety - pierwszy raz widzę Edytowane 31 Października 2021 przez xjakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) Parę dni temu dostałem potwierdzenie nadania i całkiem inaczej wygląda.Z tym że ja dostałem potwierdzenie na email bezpośrednio z dpd... Edytowane 31 Października 2021 przez Sławek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 31 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Pierszy raz właśnie widzę tego typu nadanie z DPD. Takie nadanie to jest na poczcie wysyłając list polecony praktycznie identyczne. Sprzedający unika kontaktu SMS i odpisuje tylko na email... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Lewizna na 100%. Zobacz, że masz zniekształcone logo DPD. Zerknij też na czarne kropki. Ręcznie wstawione, w każdym kwadracie inaczej, a nie z automatu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Na setkę nie jest to oryginalne potwierdzenie badania Wysyłam trochę paczek dpd i w życiu czegoś takiego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 No niestety chłopie, wydymano Cie... nie kupuje się od świeżych kont. W ogóle opcja 50/50 też normalna nie jest, bo szanujący sie sprzedawca nie wyślę towaru przed zapłatą. A teraz to nawet przesyłka olx jest, zawsze to jakaś większa szansa na udaną transakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Lewizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 to jest formularza nadania od listu poleconego z poczty z dorobionym logo DPD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Po wadze wnioskuję, że kupiłeś silnik jakieś 10 - 15KM, myślę, że przesyłkami niby wysłanymi będzie Cię mailowo tak długo zwodził, aż pozaciera za sobą ślady. Najpóźniej we wtorek zgłaszaj na policji, a pytałeś olx dlaczego zablokowali sprzedawcę? Może nie Ty jeden kupiłeś ten sam przedmiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Jutro zajmę się tą sprawą. Pieniądze nie duże, ale może uda się coś zdziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Działaj, działaj... po potwierdzeniu widać, ze amator, mógł popełnić błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłaszać na policję, każdą kwotę nawet przysłowiowe 5 zł. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi