Gość JayD2 Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 CzescStraciłem dostęp do mojego starego konta emaill z którego zarejestrowałem się tu kilka lat temu (JayD) i teraz nie mam tez jak się zalogować.... Da rade cos z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 http://jerkbait.pl/topic/34124-odzyskanie-konta-oleix/?p=1375165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość JayD2 Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Z tym ze ja mogę bez problemu udowodnić iż ja to ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość JayD2
Czesc
Straciłem dostęp do mojego starego konta emaill z którego zarejestrowałem się tu kilka lat temu (JayD) i teraz nie mam tez jak się zalogować.... Da rade cos z tym zrobić?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi