Dany7676 Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Koledzy, czy ktoś z was używa / używał takiego kijka pod szczupaka? Jeżeli macie jakieś doświadczenia to prosiłbym się nimi podzielićThx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Witam, znajomy ma wersje zander i powiem szczerze ze zajebisty kijek on ma wyrzut 8-45 i naprawdę pracuje w tym zakresie. bardzo czuły blank i miły uchwyt kołowrotka. Jak za tą kase naprawde warto. Wiem że nie wiele pomogłem ale może coś ci to da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Dzięki bardzo za odpowiedź. Właśnie zamówiłem, powinna być jutro. Pomachamy, zobaczymy mam nadzieję że będzie mi pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi