Rhyacophila Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ciurki, Siurki I Strumyki Hej,hej, Witajcie. Jeśli jest już na forum podobny temat to proszę o przeniesienie poniższej treści w odpowiednie miejsce. Jeśli nie to chciałbym zapoczątkować wątek o łowieniu ryb w tych jakże magicznych, egzotycznych i przepięknych klimatach. No to na dobry początek kilka scen z dzisiejszej wyprawy: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pozdrwaiam, Adam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Raz się chyba ścieliśmy ale gust mamy podobny Dziś eksplorowałem nowo odkryty siurek i teraz na spokojnie widzę, że klenie mają ślady po szczypaniu pstrągów więc muszę dokładniej obławiać dołki DR-kami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Cześć Gucio, gratuluję udanej wyprawy. Klenie z takiej rzeczki to prawdziwe potwory, a dobrać im się do skóry w tak czystej i niskiej wodzie wymaga sporego wędkarskiego kunsztu, toteż serdecznie gratuluję! Co do starych zgrzytów to dajmy temu spokój, kto by tam rozpamiętywał...Tym bardziej, że tak pięknie się dzieje wokoło: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jasny gwint, ten twój river to jest dopiero szeroki ale mam jeszcze mniejszy w okolicy, gdzie złowiłem Jasiuna, który musiał być w pozycji lekko skośnej bo inaczej by wystawał. Jak będę miał godzinkę wolną to tam skoczę i zobaczę czy te Jaśki jeszcze balansują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Bardzo fajne łowiska. U mnie w podobnych łowiskach ciężko o coś innego niż niewielki okoń/drobne rybki typu płotki, kiełbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Fajny temat. Będę śledził jego losy Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 temat świetny, no i chyba jakies stare spory został zatarte przez piękno tych strumyków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 to rybka z małego siurka. ,tu stał pod tym dzrzewem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Bardzo fajny temat, gratulują autorowi pomysłu Poniżej taka moja rzeczka i ryby z niej. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 I jeszcze Jasiek z trochę innego odcinka tej samej rzeczki. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Gratuluję rybek, takie potwory z takiego śurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Gratuluję rybek, takie potwory z takiego śurka Dzięki, ale na tym właśnie to polega, aby znaleźć taką wodę. Niepozorną i w związku z tym nieodwiedzaną przez innych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 bardzo ciekawe są te Wasze ciurki, a to moja magic river Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 super temat, świetny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Kawał burka, chyba chciał migrować tym kanałem do kolejnego jeziora? Sandry to ekspansywne zwierzęta ale ten laczek to ledwo się tam mieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 To ja też choć po ostatnich opadach wody trochę przybyło. To raczej ciurek ale ryby całkiem całkiem taką udało mi sie złowić dzisiaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny1655 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 a to jeden z moich ciurków Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 pięknie to mało powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 A oto rodzynek z mojego strumyka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Dwa dni temu widziałem, w małej rynnie mojego ciurka, błysk ale nie dawałem wiary, że to może być król Asp. Nie chciał się spotkać ze mną za dnia to odwiedziłem go tej nocy... Przy okazji pogłaskałem też kilku jego kumpli z jednej rynienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Gucio, to z tego ciurka, którego fotki wrzucałeś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Gucio, to z tego ciurka, którego fotki wrzucałeś wcześniej? Dokładnie z tego samego, nie mamy w okolicy wielkiej rzeki więc te moje bolenie nie należą do gigantów ale cieszę się, że je łowię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dziwi mnie, że w ogóle są w takim ciurku. Ja też nie łowię na wielkiej rzece, ale w tej, w której łowisz, bolka bym się nie spodziewał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Bolki w strumyku u mnie ich nie ma ale są inni mieszkańcy dziś jeden z nich połakomił się na gumę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Tych mieszkańców lepiej żeby nie było wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi