skalka Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Warto łowić na jigi i gumki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dziś znów odwiedziłem swój siurek myślałem, że znajdę tam ciszę i spokój. Pomyliłem się była impra z wodzirejem, który krzykami zachęcał gości do wygibasów, ci jednak chyba woleli pić w ten upał i tak w przerwach na jednego udało się coś wydłubać. Pozdrawiam, Dzięki Marek za podwózkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Nasze klenie z małej rzeczki http://youtu.be/Qr28radssXw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Super filmik, a jak z ich chęcią do brań. Te z mojej rzeczki słabo reagują niby zainteresowanie jest ale albo jest w pierwszym rzucie albo zapomnij . Dziś łowiłem godzinę dwa okonie i ryba, która mnie ostatnio polubiła.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 U nas podobnie, akurat w tym miejscu praktycznie brak możliwości wykonania rzutu czy wypuszczenia woblera nie będąc widocznym, złowiłem tam klenia w pierwszym lub 2 rzucie, później można już sobie iść w innych miejscach można złowić ale zdecydowanie lepsze wyniki były w maju. PozdrawiamS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Jak ja wam zazdroszczę takich ciurków Sam mieszkam w LBN i pod nosem mam Bystrzycę ale pozwolenia mam na PZW Chełm Piękna przyroda i rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Fajny film ciężkie łowienie takich ryb Znam z autopsji łowienia na Pasłęce w okolicy Biesalu,Ten pod powierzchnią fajny ale jak się przyjrzeć na dnie pod nim widać jeszcze większą kluchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dziś dwa jaziki i klenik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Foty kiepskie ale dzień udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 No, gratki, gratki... A że w takich siurkach takie ryby się trafiają to już zazdrość, zazdrość i już... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Podrażnił kolega tymi kropkami, obiecałem sobie, że teraz czas na jakiegoś docenta z 50-cio centymetrowym stażem ale jeszcze mnie testują więc na razie coś z ryczących 40stek <_< 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam.Fajna rybna woda. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ...nie chwal się za mocno, bo zadepczą Ci ciurek i przestanie być rybna...pstrągi też się trafiają?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Hej.Pstrąga nie spotkałem ale klenie,jazie fajne pływają.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Skorzystam, że kolega z tamtych rejonów. A na łasze jeleckiej co słychać? Tak oględnie - warto wpaść, przed jesiennym najazdem Hunów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Myślę,że warto.Szczupły gryzł ostatnio fajnie no i drapieżny białoryb także.Obecnie przebywam za granicą,ale od łowiących kumpli wiem,że coś sie dziać zaczyna.pozdro Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jeszcze wyrobiłem hattric przed północą, przy ostatnim miałem mały poślizg i przymusową kąpiel wrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Piękne rybki.Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Na muchię? W tym siurku?!! No miej Ty trochę litości... Grrrrrratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Niewiele ziela w wodzie, u mnie najlepsze mety zarosły na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Dziś złowiłem takiego jaziora trochę adrenaliny było miał być jaź na 5-dych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kilkanascie 40cm ryb z malutkiej rzeczki to byl dobry wynik jak na upal i niski stan wody- teczaki, zrodlaki i potokowce. Wszystkie ryby padly na imitacje konika polnego. Pozdrawiam,Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi