krystiano1981r Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Zwałka to jest na dole po lewo tak,widok bardzo częsty nad naszymi wodami(niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Taki ciurek nad którym dość często się luzuje w sezonie letnim. a tu filmik z kamerki wstawionej w jamkę na tym ciurki. Edytowane 28 Marca 2013 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Rybek tam troch pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Kolego jakiej uzywasz kamerki jezeli mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 To jest aparat z kamerką LUMIX Panasonic DMC-FT2.Sporo przeszła już ta maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 witamtez mialem przygody z pstragowym ciurkiem... calkiem przyzwoita woda... Zdjęcie nie nadaje się do publikacji na jerkbait.pljak ktos zgadnie jaka to woda na slasku, w okolicach gliwic, zabiore go tam w nagrode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonP Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Cześć Paweł! Kopę lat! Kto by pomyślał, że spotkamy się w internecie! Ja chyba się domyślam co to za ciurek, ale nie będę zdradzał. Pozdrawiam i do zobaczenia nad Bałtykiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 witam tez mialem przygody z pstragowym ciurkiem... calkiem przyzwoita woda... jak ktos zgadnie jaka to woda na slasku, w okolicach gliwic, zabiore go tam w nagrode Ja bym sie z tą fotą nie afiszował... szczególnie na 'ślunsku' ....Chyba wiem gdzie to, zatrzymuje sie na tej stacji czasem i widac ten ciurek z drogi, a wiadomo jak każdy maniak.. nawet w kałuzy wypatruje sie ryb..:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 he kiedys tam mieszkalem to bylem tam prawie codziennie, a teraz troszke daleko... ;pSzymon ;D tam pilotuj belony.. to moze w tym roku polowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zimowa sceneria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam wszystkich pozytywnie zakręconych, którzy mimo niesprzyjającej aury pogodowej idą na swoje rzeczki szukać "kropkowanego" szczęścia. Poniżej zamieszczam zdjęcia dwóch rzeczek nad którymi staram się przechytrzyć pstrągi. Jak na razie pstrągi wygrywają. Może jak się trochę ociepli będzie lepiej? Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez flpbl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 to wielkopolska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Bardziej na północ. Zachodniopomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 dzięki pierwsze dwie fotki skojarzyłem z całkiem podobną rzeczką w Wielkopolsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Bajkowy strumyk .Aż się prosi o kropaska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a ja mam taki ciurek w swoich stronach, szkoda ze kropek w nim nie ma ,ale klonki jaziki,płoteczki i okonki sie łapały. Jak widać futrzaki z płaskim ogonem nie próżnują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) a na Warmii jeszcze zima Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) a moja rzeczka wyszła z koryta Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez hornet1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duch Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Moja również wyszła z koryta, ale urządziłem sobie dzis wyprawę odkrywczą i miłe zaskoczenie, woda krysztalik, żwirek na dnie, bystry nurt może być ciekawie bo dzisiaj zamiast spiningu był aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 a moja rzeczka wyszła z koryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet1975 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 a moja rzeczka wyszła z koryta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Wczoraj byłem na moim "ciurku", w zeszłym roku już fajne pstrągi się łowiło o tej porze, jednak teraz, przedłużona zima czy opóźniona wiosna i jest inaczej. Pstrągów nie widać, ale - woda podwyższona i są srebrniaczki, w sumie miałem 5 szt, wyjęte dwa. Wszystkie oczywiście wróciły do wody. Poniżej fotki i filmik z holu pierwszego. I fotki drugiego, po wyjęciu i przed wypuszczeniem; Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Janusz fajne sreberka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tylko pozazdrościć takiego rzeczki z takim rybkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Janusz fajne sreberka Cześć Piotrze, fajne to fakt, na pstrągowym sprzęcie to już niezła zabawa jest. Te wyjęte miały między 45 a 50 cm, jeden z tych, niewyjętych miał dobre 65 + i to była dopiero jazda Dzisiaj też byłem na tym samym odcinku i już lipa, jeśli nie liczyć okonka 20 cm, pstrągów dalej nie widać trzeba chyba jeszcze poczekać trochę, zobaczymy za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi