grunwald1980 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Czy w takich ciurkach można liczyć na większą rybę? Chodzi mi o większych przedstawicieli danego gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Czy w takich ciurkach można liczyć na większą rybę? Chodzi mi o większych przedstawicieli danego gatunkuW niektórych małych rzeczkach można sie spodziewać szczegulnie tych trudno dostępnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Chodzi mi o to czy mają odpowiednie warunki do osiągnięcia dużych rozmiarów jak w większych rzekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wydaje mi sie ze w niewszystkich rzeczkach maja dobre warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Chodzi mi o to czy mają odpowiednie warunki do osiągnięcia dużych rozmiarów jak w większych rzekach W PL trudno, latwo wyklusowac wieksze ryby w takich ciurkach. Swego czasu sporo 'rzutek' potrafilem wyciagnac w czasie spaceru nad takim ciurkiem, siatki sie tez zdarzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) . Edytowane 10 Stycznia 2015 przez grunwald1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) W PL trudno, latwo wyklusowac wieksze ryby w takich ciurkach. Swego czasu sporo 'rzutek' potrafilem wyciagnac w czasie spaceru nad takim ciurkiem, siatki sie tez zdarzaja.i pudełka po robakach, gdzie jest zakaz na takie łowienie jak np nad rzeczką z moich ostatnich zdjęć 2 strony wstecz Edytowane 9 Stycznia 2015 przez grzegorzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 i pudełka po robakach, gdzie jest zakaz na takie łowienie jak np nad rzeczką z moich ostatnich zdjęć 2 strony wstecz Tez U mnie najwiecej puszek i butelek po wodzie ognistej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Tak blisko domostw i nie ma śmieci.....niemożliwe !! Trafiają się ale sporadycznie. Najczęściej przerzucam przez ogrodzenie....piłki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Napisano wczoraj, 20:12Czy w takich ciurkach można liczyć na większą rybę? Chodzi mi o większych przedstawicieli danego gatunkuW wątku "Stare WABIXY" masz odpowiedź pstrąg 56 cm z ciurka szerokiego na 1m i głębokiego na 30cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A to mój ciurek . Na tym zakręcie spadł mi ładny kropek , mam nadzieje że jeszcze tam jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ciekawe czy to ten sam o którym myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Hmmmmm. Wygląda znajomo. Niedaleko miałem chyba praktyki z Budownictwa - odwierty na i jak rzeczywiście to ten to i z Inżynierii Środowiska robiliśmy na nim badania hydrologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A oto ciąg dalszy mego strumyczka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Może się kolega Filip pochwali na privie lub poda 1 litere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Może się kolega Filip pochwali na privie lub poda 1 litere Szukam w google jak się nazywał. Mam dziurę w pamięci. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Chodzi mi o to czy mają odpowiednie warunki do osiągnięcia dużych rozmiarów jak w większych rzekachWarunki przeważnie mają świetnie, swoje największe pstrągi łowiłem w rzekach mniejszych niż większość na tych zdjęciach, jednak jak zaznaczył kolega powyżej, takie ciurki niestety sa łatwe do skłusowania, a nawet wyrybienia przez jednego dobrego spinningiste zabierającego ryby zgodnie z regulaminem w ciągu jednego sezonu. Jedyna szansa dla takich malych rzeczek to odcinki a nawet całe rzeki "no kill" lub totalne zapomnienie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Warunki przeważnie mają świetnie, swoje największe pstrągi łowiłem w rzekach mniejszych niż większość na tych zdjęciach, jednak jak zaznaczył kolega powyżej, takie ciurki niestety sa łatwe do skłusowania, a nawet wyrybienia przez jednego dobrego spinningiste zabierającego ryby zgodnie z regulaminem w ciągu jednego sezonu. Jedyna szansa dla takich malych rzeczek to odcinki a nawet całe rzeki "no kill" lub totalne zapomnienie Zgadzam się z tobą w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zazdroszcze Wam Panowie pięknych ciurków itp. w mojej okolicy jest sporo tego typu rzeczułek jednak w większości są tak skłusowane że można w nich jedynie spotkać narybek ukleji/okonia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Czasem żałuję, że nie urodziłem się gdzieś na południu, przy takich strumyczkach... Tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Czasem żałuję, że nie urodziłem się gdzieś na południu, przy takich strumyczkach... Tylko pozazdrościć W Sejnach jest rzeczka Marycha widziałem tam największego pstrąga jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 To moja rzeczka: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Super @Kosa! jakie rybki tam pływają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Super fotki , piękna okolica i te RYBKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Super @Kosa! jakie rybki tam pływają? Pewnie smaczne...stąd ciiiiiiszzzaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi