Rajfel Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 I takie widoczki z dzisiaj : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamileM Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 To i rzeka pewnie z Pomorza piękna na wschodzie takich nie ma.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Nawet nie wiesz jak byś się zdziwił. A teraz do boju. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 U mnie taka rzeczka wiosną zagryzają tu klenie, jaśki i okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A to mój ulubiony siurek , rybki jakie tu występują to przeważnie kropek . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Taki tam kolejny strumyk Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Bartek_C 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 A to mój siurkens. Już kawałek wody w porównaniu do Waszych... Mieszkańcy to pewne rybki z czerwoną wysypką. Gdyby ktoś rozpoznał, prosze nazwę zachować dla siebie... Pod tym drzewem zawsze jakiś rozbójnik stoi... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Tu takie znajome miejsce i łowiący mój kolega - muszkarz z Pomorza Wiosna już że też mu się tyle kilosów chciało jechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Tym bardziej, że o ile się nie mylę odnośnie rzeki, to ostatnio widzialem tam sporo opakowań po robalach. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zanim znowu zrobi się podobnie ... ktoś może sucharka chce zapuścić ja zawsze wymiękam mimo że są między konarami Tu dla odmiany hulaj dusza ... 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zanim znowu zrobi się podobnie ... ktoś może sucharka chce zapuścić ja zawsze wymiękam mimo że są między konarami Tu dla odmiany hulaj dusza ... Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zanim znowu zrobi się podobnie ... ktoś może sucharka chce zapuścić ja zawsze wymiękam mimo że są między konarami Tu dla odmiany hulaj dusza ... Kosmos! zazdroszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 To jeszcze parę fotek, a co mi tam ... Różne odsłony jednej rzeczki : leniwa jelcówkaŚlady cywilizacjiZ tego roku 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Piekna rzeczka, kolorki na zdjeciach tez ladne. Jakim sprzetem foty robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Piękna rzeczka tylko zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Piekna rzeczka, kolorki na zdjeciach tez ladne. Jakim sprzetem foty robione?Taki tam kompakcik Canon Power Shot A570 Is z możliwościa manuala. Niestety dokonał żywota wyświetlacz dwukrotnie zmoczony w siurkach i strumykach Teraz sprawdzimy Olympusa TG 3 któremu nie straszne takie akcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Taki maleńki ciurek a jak się dobrze przyjrzeć to można w nim zobaczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Pół cegły... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Adamie musisz się lepiej przyjrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 wiem wiem... to jest cała cegła, ino w mule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Taki maleńki ciurek a jak się dobrze przyjrzeć to można w nim zobaczyć ... Nawet cien widac, kropek czy jakas inna rybka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dobra... nos w monitor i jest faktycznie... mikro ubocik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Del Toro oczywiście, że pstrążek . Mały ale jaki cień rzuca, wygląda jakby dwa pływały Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Zielony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Del Toro oczywiście, że pstrążek . Mały ale jaki cień rzuca, wygląda jakby dwa pływały Po zdjeciu ciezko stwierdzic co to za gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi