DelTor0 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Klimatyczne foty Teraz juz tylko czekac na te bardziej wiosenne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 "Pstrykałeś" u mnie w Lubuskim ;-) Bardzo podobne klimatycznie - choć moje ciut mocniej zkrzaczone. Fajne fotki :-) Dzięki Hehehehe niestety w Lubuskim nie miałem okazji wędkować @Del Toro zapewne wybierzemy się tam kilka razy w cieplejszych miesiącach. Musimy sprawdzić czy pływają tam jakieś ryby w kropki, po jednym wypadzie ciężko stwierdzić bo ta rzeczka budzi się dosyć późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Musze sie wybrac na poszukiwania takich rzeczek w mojej okolicy Edytowane 18 Lutego 2016 przez iNSaNeMaN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 @iNSaNeMaN Warto się wybrać Filmik amatorszczyzna, ale w jakimś stopniu oddaje klimat. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 bardzo fajny film. Dzisiaj byłem na identycznym ciurku, wody malutko przez co łowienie na streamer bardzo trudne... Ale przyjemność z obcowania z naturą bezcenna! Kilka lecących gęsich kluczy widziałem więc chyba wiosna tużtuż. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Klimatycznie - Maksymalnie. A przed nami przedwiośnie i takie widoki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Oj tak, na przedwiośniu będzie tam pięknie @teethar ja się póki co zastanawiam czy są tam kropki czy nie ;P Ale dla samego klimatu zapewne tam wrócę Edytowane 18 Lutego 2016 przez pawlikowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Z tym ze chcial bym znalezc taka rzeczke na krorej jeszcze nikt nie byl z wedka to moze byc trudne hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 @pawlikowski duze kropy zamieszkuja ta rzeczke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 O nieprzeczytalem komentarza wyzej sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Filmik pełna profeska B-) super klimaty...oby z kropkami w tle;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jeżeli ten film to amatorszczyzna z miłą chęcią zobaczę wersję profesjonalną I nawet jeśli nie pływają tam jakieś olbrzymy, to przebywanie w takich warunkach jakoś to wynagrodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Wygląda na kropkową. Ale w takim ciurku to musisz kilka razy pojechać żeby się przekonać. Raz tylko miałem bajeczny dzień na tej rzeczce (podobnej do twojej), że z każdej dziury wyskakiwał kropas. Co to był za wypad... po prostu wiedziało się, że w każdej kolejnej japie będzie branie! Do dziś żałuję, że nie spisałem wszystkich warunków pogodowych z tamtego dnia bo pewnie miało to jakiś wpływ na brania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Bardzo fajny, klimatyczny filmik. Zdecydowanie wiecj powinienej krecic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Jeśli chodzi o przyszłe produkcje... spodziewajcie się Chyba pierwszy raz w życiu będąc na rybach więcej czasu spedziliśmy z osobna na robieniu zdjęć i filmowaniu niż wspólnie na próbach złowienia czegokolwiek. Ta rzeczka ma niesamowity urok i już mamy na nią dość konkretne plany Dla oddania sytuacji czaru bijacego od rzeczki przytoczę tylko anegdodtkę jak to kolega Pawlikowski wkręcił się w temat foto/video tak bardzo, że zapomniał za którym zakrętem zostawił wędkę [emoji12] Edytowane 19 Lutego 2016 przez Milan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Faktycznie klimatyczna rzeczka. Najlepiej sprawdzić co w niej żyję podczas pierwszej rójki chrustów albo jętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Zdecydowanie sprawdzimy i to nie raz. Choćby nawet tylko po to aby coś nakrecić w wiosennej odsłonie. A najlepsze jest to, że rzeczka nie figuruje niemal na mapach Czasem warto sprawdzić nocne przeczucie. Zerwać się w środku nocy i studiować mapy i odkrywać do spełnienia marzeń brakje tylko choćby niedurzych rybek w kropki. Oczywiście chodziło mi o niedyŻych ... 3 zmiana robi swoje. Tymczasem lulu.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Z tym ze chcial bym znalezc taka rzeczke na krorej jeszcze nikt nie byl z wedka to moze byc trudne heheDopływy;) można się zdziwić, tylko nie zniechęcaj się 20 cm wodą i dołkami na 40 cm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzięki Panowie Oczywiście będzie trzeba się wybrać kilka razy żeby sprawdzić co w niej pływa. Najlepszy okres przed nami, bo rzeczka budzi się stosunkowo późno, dlatego mam nadzieję, że pływają tam kropki i się ujawnią Zapewne z czasem powstanie jakiś kolejny krótki filmik prezentujący ciurki na których łowimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Nimfa na nizinie i obiecujący zwał. Edytowane 19 Lutego 2016 przez brown 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Takie widoczki dzisiejszego poranka w drodze na jeden z moich strumyczków.Fotki robione marnym telefonem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Piekne zimowe zdjecia A myslalem ze juz sniegu nie ma w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Piekne zimowe zdjecia A myslalem ze juz sniegu nie ma w PL Kładłem się spać to nie było a rano niespodzianka.W sumie to takie trochę wymuszone wyjście na rybki bo wszystkie wodowskazy w okolicy pokazywały mocno podwyższony stan wody,ale było warto choćby dla takich widoków a i rybki też się trafiły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Dzisiejszy rekonesans. Ps. Ostatnie zdjęcie to wersja sportowa T34. Edytowane 27 Lutego 2016 przez Rajfel 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 piękne zdjęcia Andrzej, ja niestety mam tylko szeroką jak Wisła,Parsęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi