Rajfel Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Taka urokliwa dolinka z dzisiaj. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Do okoła szaro ponuro a tam już oznaki wiosny. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Fajna rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino998 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Zazdroszczę bliskości takich rzeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Zazdroszczę bliskości takich rzeczek Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) dzisiaj pochodziłem po lokalnym ciurze ale ryb nie było widać2016-03-05 08.28.32.jpg2016-03-05 08.40.36.jpg 2016-03-05 08.44.51.jpg 2016-03-05 08.33.52.jpg 2016-03-05 07.27.02.jpgRawka ? Edytowane 6 Marca 2016 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 nie południowa Wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Widok w lewo.Widok w prawo.A pod nogami rybka.Chwilę później był większy i wygrał. Cztery metry za plecami jest coś takiego i zapewniam,że rybki też są.Szkoda tylko,że w górze coś grzebali i mocno zasypało,normalnie jeszcze w ubiegłym roku woda była tak do 80 cm.Co ciekawe ten większy rowek często jest trącony zaś w tym samym czasie w małym woda kryształ.A rybki są odkąd pamiętam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ale pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ale pstrągi? Popatrz na poprzedniej stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Z ostatniego wypadu. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ulala Lubię takie klimaty Normalnie tyle wody płynie, czy łowiłeś na podniesionej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Też miałem podobną wodę ostatnio (podobno kiedy nie jest podniesiona to kryształ), a że byłem pierwszy raz na rzeczce to nie miałem pojęcia jak z głębokością i co tam się dzieję pod powierzchnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Wczoraj do godziny ok 10-11 woda ledwie trącona.A później roztopy... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 @Zed Set a żerował pstrąg w momencie brudzenia się wody? Nie pytam gdzie ale jeszcze śnieg gdzieś leży... u mnie nie ma NIC a NIC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Z jednego miejsca można było wyciągnąć kilka pstrągów ale w momencie gdy z siurka zaczęła się robić Jangcy tak brania można powiedzieć ustały. Decyzja o zmianie miejscówki zapadła szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Z jednego miejsca można było wyciągnąć kilka pstrągów ale w momencie gdy z siurka zaczęła się robić Jangcy tak brania można powiedzieć ustały. Decyzja o zmianie miejscówki zapadła szybko.Brzmi bardzo ciekawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Woda cały czas powoli opada, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Z ostatniego wypadu. Nie cytujemy zdjęć....Ładny kawałek wody☺Nie wiem czemu ale jak widzę fotki zanim zobaczę lokalozację to od razu mam przeczucie że to jakaś warmińska "wódka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoPL Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Super macie te strumyki na których łowicie. Ja mam dwie takie małe rzeczki, tyle, że na jednej wolno tylko muchą i łowie tylko na drugiej gdzie dopuszczony jest spining. W weekend idę sprawdzić jak się mają na niej kropki to wstawię kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Kilka fotek z początku lutego. Rozpocząłem eksplorację okolicy Płytkoooo strasznie, latem podobno ledwo się sączy... Ciurek niby pstrągowy ale rybek niet Przynajmniej takich co mogły by pogonić przynętę. Widziałem za to narybek więc skądś się musiał wziąć. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 rav_id trzeba sypnąć i zobaczyć czy się przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Rafałek rzeczce trzeba pomóc. Na pewno jest to jakiś dopływ większej rzeki wiec możliwości są. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Pewnie przy stanie wody jaki widać po brzegu wygląda to ciekawiej. Pytanie czy ten wyższy to normalny stan wody. Dla mnie ze zdjęć niezbyt ciekawa. Malo urozmaicone dno, mało roślinność w wodzie nie spodziewałbym sie nic sensownego tam. Raczej zobaczyłbym odcinki poniżej i powyżej może jest węższa ale głębszą woda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Z dzisiejszego spaceru taka jedna większa w mojej okolicy a ta górka dobra miejscówka na maślaki i kozaki.Jak tym bobrom chce się tutaj tak wysoko włazić,już wkrótce wytną chyba pozostałe osiki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi