Hcv Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jak bym teraz je powyjmował to powbijali by znowu. Muszę poczekać, aż się wyniosą i czeka mnie pracowity wieczór ew noc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzisiaj takie klimaciki,coś tam ugryzło ale szały nie było.Ogólnie nad wodą robi się pięknie. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez Skalniak 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 "Była Białka(rz. Biała), były ryby,Moją rzeczkę spierd**ili. Była taka fajna rzeczka... Gdzie niegdzie dołeczki, podmycia, rynny, a teraz... Jestem pewnien, że po kilku tygodniach rzeczka zmieni się w płytki strumyk i z ryb, czasem rekordów które stały na dołkach przez jeden dzień zostanie cały ch**.Miejmy nadzieje, że bobry które zostały pogryzą te wystające brzegowe patyki!!!" Dramat tak ładnie było ehh.... wszystko jest na sprzedaż nie rozumiem tego czemu w tym kraju tak się handluje takimi rzeczami pod przetargi byle kasa poszła, rozj... zdewastować zabić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzisiaj byłem na rekonesansie nad moją rzeczką. Słoneczko fajnie przygrzewało to i w okularach wszystko było widać. Hehe nie widziałem nic powyżej ~10cm. Z ryb została dupa a na rzeczką faszyn kupa. Dziąkuję, dowidzenia... Skończyły się czasy okoni,kleni i jazi. Aż przykro patrzeć dzisiaj przypominając sobie czasy gdy na tej rzeczce uczyłem się wędkować. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez WIL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kilka fotek z dzisiaj. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 U mnie takie klimaty, rzeczka Czarna Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmiedzianyy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzisiejszy rekonesans z wędką na środkowym odcinku pewnej podlaskiej rzeczki. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez mmiedzianyy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Widzę, że wody wszędzie mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 jak tak dalej pójdzie - tragiczna w skutkach susza murowana :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pansum Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 to fakt, gdzie nie byłem teraz bardzo niski poziom, mogło by popadać bardzo obficie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 moja rzeczułka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 moja rzeczułka Ladne klimaty Nie ma jak skieleczczyzna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Dzisiaj brakło chęci ale w najbliższym czasie muszę się tam przejść chociaż taki kilometrowy odcinek.Nawet nazwę toto ma,w dali widać jakieś zakręty i kilka drzew. No i stało się przeszedłem kawałek wyżej.Ciekawość zaspokojona,To co mogę powiedzieć,porażka,masakra,zgroza,i jeszcze wiele innych brzydkich słów których nie napiszę.Ludzie to tam chyba nie mieszkają,jedyne czego w wodzie brak to ryb.Począwszy od czaszek i kości zwierząt do masy opon,wszystko można znaleźć. A potencjał na piegowate rybki jest. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Leśny strumyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Z wczoraj. Niżówka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dzisiaj odwiedziłem mój ciurek (ten z 1 str tego wątku; http://jerkbait.pl/topic/16237-ciurki-siurki-i-strumyki/) z muchówką i pobawiłem się z jazikami, jest ich tam co niemiara, widziałem 2 szt takie 50+, większość jednak to takie jak na fotce, fajne łowisko się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dzisiaj odwiedziłem mój ciurek (ten z 1 str tego wątku;z muchówką i pobawiłem się z jazikami, jest ich tam co niemiara, widziałem 2 szt takie 50+, większość jednak to takie jak na fotce, fajne łowisko się zrobiło. Janusz ściąg tą fole z korka niech se oddycha Do sucharka wychodziły czy nimfka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Do sucharka i do mokrej, z nimfą na tym ciurku już teraz nie powojujesz, za bardzo zarośnięty, tak do końca kwietnia to jeszcze się da.Właśnie, folia , już zdjęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) A to "moje" ciurki. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez pawlikowski 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ja lubię łowić tutaj: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Kiedy tak oglądam Wasze zdjęcia przypomniało mi się łowienie pstrągów na Tasmanii właśnie z takich siurków. Pierwszy raz miałem w ręce muchówkę #2, świetna zabawa i nowe doświadczenie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 "Kiedy tak oglądam Wasze zdjęcia przypomniało mi się łowienie pstrągów na Tasmanii właśnie z takich siurków. Pierwszy raz miałem w ręce muchówkę #2, świetna zabawa i nowe doświadczenie."Ty to masz eldorado a my tylko siurki i ciurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 "Łowienie w Tasmanii właśnie z takich ciurków" - Dobre ! Ja bym się bał, że coś mnie tam zje razem z wędką ;P Super klimat, pozazdrościć możliwości wędkowania w takich okolicznościach przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi