yffea Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Taki o "mój" ciurek. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Niżówka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 cd. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ladny ciemny kolorek tego pstrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Fajne potoczki, nawet nie byłem świadomy takiego wątku na forum, moje siurki większości też już wymarły albo wyschły ale zostały jeszcze taki gdzie można odciąć się od cywilizacji Lipcowy wypad z garstką mikro przynęt w ręku, po weekendowym najeździe kajakarzy. Ku mojemu zdziwieniu ryby współpracowały: Siurosław coraz płytszy, mam nadzieje że po deszczach mu się przytyje, jak czas pozwoli odwiedzę go jeszcze raz. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Długggi weekend umożliwia wyskoczyć siurkowe okolice i jak tu nie skorzystać z takiej okazji . Nad wodą współpracowały jelce, klenie i okonie, a w drodze powrotnej na parking grzyby . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ja dziś też po ciurku wycieczka z przynętami Andana - efekt: kilka pstrążków. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy013 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Dzisiaj wybrałem się na Samę w Obrzycku. Jak zwykle przywitało mnie kleniowe przedszkole. Ale co ciekawe ktoś wziął się za oczyszczenie z zielska i pogłębienie tej rzeczki. Ogólnie to jestem przeciwny melioracjom w polskim wykonaniu bo zazwyczaj są totalnie nieprzemyślane, ale wydaje mi się że w tym przypadku poprawi to stan tej wody. Efekty zobaczymy w przyszłym roku na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Ja też bylem dzisiaj na swoim ciurku, Jazie gdzieś zniknęły ale za to pojawiły się tęczaki takie 30+, zapewne uciekinierzy z jednej z hodowli w górze ciurku. Wyjąłem 3 szt, dwa mi spadły a kilku brań nie udało się zaciąć. Na deser taki jegomość z fotki poniżej, też nieduży ale cieszy bo to pięknie ubarwiony potokowiec, fotka niezbyt ostra bo z komórki a światło słabe już było. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ostatni wypad na siurek odhaczony. Listę obecności zaliczyły okonie i jelce. Dzięki kajakarzom zaliczyłem grzybobranie 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Się trochę zmieniło po ostatnich wichurach. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Tomek O 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Pytanie do łowiących w ciurkach, jak wolicie łowić: z krótką wędką i brodzeniem czy dłuższa wędka i unikanie pojawiania się przy brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 W moim przypadku tylko krótka wędka dobrana pod siebie (przedział między 200 cm a 215 cm) . Jeżeli sprzyjają warunki wchodzę do wody tak często jak to jest możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Krótka wędka, brodzenie pod prąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Przecież o tej porze roku brzegiem się nie da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1961 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tylko krótka wędka najlepiej 180cm i pod prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 (edytowane) Tajna rzeczka z rowerowej perspektywyZa każdym razem gdy mijam rowerkiem most to mówię pstrągowi dzień dobry. Stoi za rośliną i udaje, że go tam nie ma. Edytowane 28 Sierpnia 2016 przez Zielony 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ciurosław bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Mój ulubiony wątek. Bardzo inspirujący . Czuje się emocje i prawdziwą miłość do "tajnej" dziewiczej wody. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pytanie do łowiących w ciurkach, jak wolicie łowić: z krótką wędką i brodzeniem czy dłuższa wędka i unikanie pojawiania się przy brzegu? Zdecydowanie krotka Brodzenie w zaleznosci od warunkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi