Cormoran76 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Rzeczka Świętokrzyska 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ja chromole, wodę z rzeczki zajomali kurza jego twarz. Od wiosny tam nie byłem i to co widzę nie napawa optymizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Bieszczadzki potok, w którym trafiają się pstrągi, a nawet lipienie: 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Piękne okolice. W weekend spędziłem w rodzinnych stronach i nie wytrzymałem ... musiałem pomoczyć stopy chociaż chwilkę . Czuje się już jesień zza plecami. Rybki kaprysie ale współpracowały. W wodzie chodziły głównie mikro jigi na główkach wolframowych w mojej ulubionej gramaturze od 0,7 do 0,9 grama. Edytowane 9 Października 2016 przez Andan 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) To akurat jest Wodospad Szklarki bardzo urokliwy, nie przeczę, jednak watek chyba nie jest po to abyśmy w nim wklejali zdjęcia z netu Edytowane 10 Października 2016 przez janusz.walaszewski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Dobry sposób na łapanie lajków i reklamę hand made. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) To akurat jest Wodospad Szklarki 133176_polska_karkonosze_wodospad_szklarki.jpg bardzo urokliwy, nie przeczę, jednak watek chyba nie jest po to abyśmy w nim wklejali zdjęcia z netu Chrzanisz kolego !Zdjęcie jest moje i rzeczywiście przedstawia wodospad Szklarki ! Niżej masz więcej moich zdjęć z tego dnia....http://tommatttrouttravel.blogspot.com/2015/08/susza.html Lubie oglądać ten wątek i dlatego czasem coś wkleję, bo tu z reguły nie ma zbędnego, zawistnego pierd..., a jednak się pomyliłem jak zwykle.... Po za tym to są dwa różne zdjęcia. Trzeba być ślepym żeby tego nie zauważyć. Edytowane 10 Października 2016 przez Tomek O 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Bardzo przepraszam ale, w którym miejscu "chrzanię" ? Nie napisałem, że zdjęcie nie jest Twoje tylko, że jest z netu, resztę o zawistnym itd., przemilczę Oczywiście, to są dwa różne zdjęcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Ostatni wypad na siurek zaowocował taką rybką: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Bardzo ładne te twoje siurki , a złowione rybki to wstawiaj może innym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Mam inne zdanie na ten temat, no ale pozostawię je dla siebie i skoczę na ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Przy okazji pilnowania pstrążych godów fotka w jesiennej scenerii. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Fajny jesienny klimacik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 To też coś jesiennego, parę kilometrów wyżej to można "Ją" przeskoczyć, brak śniegu i deszczy ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jesień nad rzeką miewa takie kolory, że można się zapomnieć. Zdjęcie pewnie tego nie odda ale ten dzień był piękny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Każdy dzień nad takimi rzeczkami jakich zdjęcia tu widuję musi być piękny , powstaje swoisty dokument i tylko żal , że jest ich coraz mniej, niech te ze zdjęć przetrwają bez ingerencji meliorantów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jesienne klimaty faktycznie są super, ale ja czekam na wiosnę, na kolejny sezon na "moim ciurku" takie ryby tam pływają jedyny problem to stwory z linku i niestety nie pluszowe ... https://youtu.be/RS2_K2p5o7Y?list=PLIiarrC_7grpFkk0gBcXkERM7QE7IL35T&t=154 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Z dołka pod drzewem z pierwszego zdjęcia miałem kiedyś wyjście takiego kabaniska, że aż mi się kolano ugięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Dalej tam są , tylko problem jest z bobrami, zawsze się jakiegoś spłoszy (mają jamy w burtach brzegowych) a wtedy taki delikwent z rumorem pakuje się do wody, i pozamiatane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) Byle do wiosny.... Edytowane 11 Listopada 2016 przez randomrodmaker 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi