Zielony Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Lubię taką surową zimową aurę nad rzeką lub rzeczką. Zdjęcia wykonane jeszcze zanim zamarzło. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Surowość zimy jest piękna. Ta cisza wokół, tropy zwierząt, łyk gorącej kawy i mały płomień ogniska gdzieś w zaciszu zwalonego drzewa... takie chwile zostają w pamięci na długo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Taki o zimowy Siurek.... Herbaciana woda w której pływają źródlaki? :-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Lubię to miejsce 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Jak tylko nad wodą nie ma śmieci, butelek itp rzeczy to każde miejsce nad wodą da się polubić Fajne klimaty Panowie byle do 1 L.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Herbaciana woda w której pływają źródlaki? :-) ;-)Tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 A ten herbaciany kolor od od torfowisk pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Magiczne miejsce:-) Zajrzę tam latem to wstawię jakieś foto;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoamFly Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 dla ocieplenia klimatu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Gdzieś na mazowszu........... zazdroszczę kolegom którzy już rozpoczęli sezon na kropka. U mnie wygląda to tak.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawa Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Wszędzie znajdą się brudasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 U mnie pokrywa lodowa ustąpiła, ma się ku lepszemu, jeszcze trochę i już marzec 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiko Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Ciemięga-Pliszczyn 037_800x596.jpgSylwester musiał się udać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Cześć,Czy ktoś z okolic Poznania wędkuje na Głuszynce? W zeszłym roku byłem tylko raz na odcinku około 500m w dół od mostu na ulicy Daszewickiej. Moim zdaniem rzeczka ma potencjał. Nic większego nie udało się "upolować", same niewymiarowe klenie (najważniejsze: trudne do przechytrzenia). Za to fajne widoki no i w miarę czysta woda. Po śladach jestem pewny, że nie byłem tam pierwszy. Próbował tam ktoś swoich sił?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Rzeczka zimą 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wszędzie znajdą się brudasy.Niestety masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 smutne ale prawdziwe - ja u siebie biorę worek i sam odśmiecam rzeczkę na następnym wypadzie już mnie to nie razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matija Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Ten sam strumyk w 2 wydaniach [emoji4] Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Dziś pierwszy raz w tym sezonie miałem okazję połowić tak, jak lubię najbardziej, ledwie dwie godzinki, ale zawsze to coś. Udało mi się nawet wyjąć pstrążka może z dwa razy większego niż wobler ze zdjęcia. Widziałem też koleżkę, który zostawił ten trop, ale nie dał się sfotografować, a szkoda, bo był to naprawdę spory basior. Ogólnie bardzo miłe przedpołudnie ! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 I nie zjadł Cię ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Pewnie też wyszedł na pstrągi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wilk wilkiem. Ale ze slammerem na pstrągi?!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Wilk wilkiem. Ale ze slammerem na pstrągi?!Może tam one nie wiedzą, że to slammer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi