nord91 Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Kilka progów na małej rzece, już podniszczone 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Dzisiejszy spacerek po Supraślu.Pozwiedzałem bez wędki odcinek między mostami (Nowa Rzeka).Było kilka powierzchniowych zrywów rybek.Aż mnie ściskało żeby chociaż zamoczyć na chwilkę kijka☺ Edytowane 14 Maja 2017 przez wichu79 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Moja rzeczka.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 25 Maja 2017 przez skius 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Daj wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 A na takim ostatnio byłem Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 bajeczne rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Taki klimacik. Edytowane 27 Maja 2017 przez Skalniak 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Ale super miejsce, chętnie bym tam powędkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Ale super miejsce, chętnie bym tam powędkował. ag53, u nas są podobne. Musimy poodkrywać takie wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Gdzieś w Małopolsce. Takie ryby tam pływają . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Cztery niezbyt oddalone od siebie rzeczki W długi, letni dzień można odwiedzić każdą z nich na kilka godzin. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Teraz biegam po takich rzeczkach, nawet coś w nich pływa . Edytowane 31 Maja 2017 przez marekn 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) To jeszcze dwa takie się zawieruszyły.. Edytowane 31 Maja 2017 przez Skalniak 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 DSCN8804-001.JPG Cztery niezbyt oddalone od siebie rzeczki DSCN0016.JPG W długi, letni dzień można odwiedzić każdą z nich na kilka godzin.DSCN0008 (2).JPG DSCN7569.JPGZapewne dwie z nich na "P", jedna na "R" i jedna na "D". Jedna z tych na "P" razem z tą na "D" tworzą tzw "połączone" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Zapewne dwie z nich na "P", jedna na "R" i jedna na "D". Jedna z tych na "P" razem z tą na "D" tworzą tzw "połączone" Bez tajemnic!To co pierwsze i najpiękniejsze - PłytnicaDrugie, Boże jakże piękne - górna PiławaPotem kapryśne i kiedyś na lipienie w Polsce najlepsze - Połączone (Piława i Dobrzyca po złączeniu się)II na koniec Dobrzyca, trudna, ponura, jakże ekscytująca.A domarsz na niektóre odcinki Dobrzycy wymaga wyjątkowego samozaparcia... Niestety rybostan w ostatnich latach jest dość ubogi, wracam tam z powodu dawnych ekscytacji... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Paweł, masz talent do fotografii przyrodniczej.Grając światłem budujesz tajemniczy, nostalgiczny klimat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Paweł, masz talent do fotografii przyrodniczej.Grając światłem budujesz tajemniczy, nostalgiczny klimat.Oooo! Dziękuję,randommaker, !To zdjęcie to dowód na to ,ze każdy lubi słoneczne ciepelko... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Parę lat temu tata zabrał mnie na plytnice istne szaleństwo po 20 pstrągów na głowę. Z tym że przeważały mniejsze sztuki,ale tam gdzie był głębszy dołek stał około 35 cm. Plus do tego lipienie. W zeszłym roku się wybrałem tam z kolegą, kolorowo to nie bylo. Jedna sztuka tylko. Bardzo mi się tam podobało, plus atrakcje typu loszka z małymi i dzikie psy ???? mimo to było bajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Niedzielny poranek,koziołki,sarenki,żurawie były jeszcze zające,bażanty a na łosie spóźniłem się pięć minut.Koledzy szykowali ognisko przy moście i nagle z krzaków na drogę wyszły dwa łosie,nie zdążyli zrobić fotki tak byli zaskoczeni a wszystko kilka metrów od zabudowań.W tym siureczku przegrałem z niezłym kabankiem.Szkoda tylko,że fotki marne robione telefonem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Mały "spacerek" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Kocham takie "siurki"niedość że piękne to i rybne???????????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Mój ciurek. Super fotki wstawiacie. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez pawlikowski 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 ale klimacik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi