grochol Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Naprawde piękne rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Czerwca 2017 przez skius 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Moja rzeczka dzisiaj,Fajne to jest ,że mozna złowić i klenia ,jazia,pstrąga,a nawet w tamtym tygodniu trafiłem godną świnkę.szystko na przestrzeni 300m i w wodzie do kolan( w innych miejscach moze byc o niebo lepiej)Duze ,rzeki i jeziora muszą poczekać ,aż rybki przestaną zbierać.To będzie się śnic w zimowe noce , a nie pstryki sandacza. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez skius 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 W dobrych czasach na odcinku stu metrów można było złowić kilkanaście ryb a i kabanik potrafił przywalić.W sobotę przeszedłem trzy kilometry i miałem trzy kontakty z niewielkimi pstrążkami.Dziś już chyba nikt nie chodzi ścieżka zarosła pokrzywami,bobry bobrują w najlepsze a komary prawie jak wróble tylko te widoczki wynagradzają wszystko. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Kiedyś to się i o 3 wstawało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Mało tego, ja się nie kładłem w ogóle:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Kiedyś to się i o 3 wstawało ...Nadal tak się wstaje, a nawet wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Robert Crocker- Kiedyś to się i o 3 wstawało ...Ginel - Mało tego, ja się nie kładłem w ogóle:)pawlikowski -Nadal tak się wstaje, a nawet wcześniej Różnie się zdarzało.W tym sezonie taka nędza,że coraz później wstaję,dzisiaj wyszedłem z domu o siódmej a bywa,że i później wychodzę.Największy strumyk w mojej okolicy,woda nizinna.Widoczek przed sobą,za sobą i po nogami,te kaczuszki to albo mocno spóźnione albo drugi rzut.Pierwsze jakie spotkałem w tym roku to był początek marca. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Noc Kupały .... nie importowane walentynki. U nas na północnym Mazowszu nadal się pali ogniska w ten dzień. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Powróciłem na swój mały ciurek. Dziś 7 okoni i 3 jazie. Rządziły nimfy of @konio79. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 22 Czerwca 2017 przez DominikSy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dzikusy jeśli któryś z kolegów rozpoznaje miejsce, proszę o zachowanie tego dla siebie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Wiesci ze strumykowej krainy.Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Czerwca 2017 przez tymon 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Bajka. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Czerwca 2017 przez tymon 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Jeszcze nie zdążyłem ruszyć korbką jak zebrał wobka z powierzchni następnie dwa kapitalne salta i mam go,niestety ciut przymały. Taki odcinek do spenetrowania następnym razem,dzisiaj zabrakło już sił. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Wiem,że niektórym to nie wsmak...Ale ognisko w tym miejscu na Jana było palone od czasów przedchrzescijanskich.Północne Mazowsze i Kurpie zapłonęły w tą noc.To się nazywa palenie opon,mlodzież siedząca z browarkiem(kilka km o d wsi)zapytana po co palicie to? No bo święto ....Ale jakie? No to był problem.W każdym bądż razie będzie zrobione przy ogniskach pare 500+.No i dobrze,bo jakoś fajniejsze to niż sączenie sojowego latte na Zbawiksie. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez skius 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Jak na złość, kiedy mam trochę wolnego, burzowa pogoda sprawia, że większością bieszczadzkich rzek płynie co chwilę błoto, a czyszczą się też dość długo. Dlatego musiałem przerzucić się na małe ciurki, gdzie łowię raczej wiosną. Takie spacery sprawiają niezłą frajdę, bo klimat niepowtarzalny . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Kolejny poranek nad rzeczką. Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmiedzianyy Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Mała rzeczka z ciekawymi rybami. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Lipca 2017 przez mmiedzianyy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Lubię takie dłubanie w dziurach między zielskiem, to chyba jedyny moment kiedy używalem na pstrągach 3m kija Przypomina górną R. Edytowane 4 Lipca 2017 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Z roku na rok coraz mniej wody jednak pstrunio siedzi w tym dołku.Otwarta woda i kilka wygrzewających się kleników.A tutaj barszczyk,i w tym roku nie rozpleni się. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Małopolskie klimaty 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi