marekn Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 W środku lasu: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jak tego nie lubić 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Góry 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Bardzo lubię to miejsce,dziś też była niespodzianka. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Wczorajszy bardzo krótki wieczorny zwiad nad strumyczkiem. Okraszone to zostało 5 okoniami i rodzynkiem w postaci pięknego jak na taki ciek klenia. Moja mała wiara w dniu wczorajszym spowodowała, że nie wziąłem chyba pierwszy raz ze sobą podbieraczka. Rybę podbierałem ze skarpy i udało mi się to dopiero za trzecim razem. Cwaniak chciał mnie pozbawić mojego numeru jeden na tym odcinu rzeki pakując się uporczywie a to pod nogami w ziele a to po drugiej stronie strumyka. Na szczęście się udało. Edytowane 17 Lipca 2017 przez tymon 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 "Mój" pstrągowy ciurek 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Super fotki! Dodaj je też tutaj: http://jerkbait.pl/topic/70631-pi%C4%99kne-widoki/page-36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Piekne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Siurkowe klimaty ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Ostatki więcej tutaj ---> https://www.facebook.com/FotoWiP/ 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Taki "mój" ciurek z pstrągami Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez yffea 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Fajne nawisy Zapodałbym tam jiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Fajne nawisy Zapodałbym tam jiga Rzeczka jest bajeczna. Czysta, bez śmieci i dzika. W dodatku są tam ryby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Prądnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Cały tegoroczny sezon potrzebowałem żeby w końcu znaleźć się nad tą rzeczką i....urzekła mnie Do tego kilku kropkowanych mieszkańców 30+ postanowiło się przywitać z nowym odwiedzającym. Co mnie najbardziej zaskoczyło to piękny kardynał przy dnie na wyciągnięcie kija. Dobre 40+ w taki ciurku....ufff. Teraz tylko czekać wiosny Kijek ma 213 cm... Zdjęcia robił kolega. Daliśmy radę połowić we dwóch 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblood Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Pieknie tez taki kiedys mialem ciurek dopoki nie wyprostowali go i wszystko zje.....li.Co za porcieta masz na sobie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Prądnik? Przecież napisałem "...bez śmieci." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Że też jeszcze takie istnieją koło Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Pieknie tez taki kiedys mialem ciurek dopoki nie wyprostowali go i wszystko zje.....li.Co za porcieta masz na sobie?PROS Premium ze wzmocnieniem - guma, ale w upał w zimnej wodzie i cieniu jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Zapora na małej rzece Edytowane 20 Września 2017 przez nord91 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Wczoraj pracowity dzionek na moich strumykach.Chwila odpoczynku i hajda na szerokie wody. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 rz.Czarna, płynie w otoczeniu lasu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Andrzeju tez pomyślałem o tej rzeczce , pojechałem w niedzielę na zwiad - pierwszy raz zobaczyć..Może w przyszłym roku na pstrągi? jeśli tam są? Ta rzeczka dzieli się na odcinek tarnowski i podkarpacki?W niedzielę deszcz, zobaczyłem Czarną i parę grzybków zabrałem do domu, talentu do grzybów nie mam, widzę tylko takie większe jak na zdjęciu , czasami z 1km Edytowane 20 Września 2017 przez jerzy6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Zdjęcia z odcinka podkarpackiego, okolice Wałek. Widziałem kilka głębszych miejsc, dno piaszczyste z dziwnym odcieniem. Rybek żadnych nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi