M4TYY Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Chyba znam to miejsce... Mazowiecka rzeka ... no miejscami kujawsko-pomorska Edytowane 28 Stycznia 2018 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Pachniało tu kropkiem ale zapachem się tylko skończyło, za to był niespodziewany gość Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Pavel 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Pojechałem powąchać wodę Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Spacerek był, rybek niestety brak Taptalkniete z Galaxy s8 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) @Adrian, wstydziłbyś się, wrzucać zdjęcia tej miejskiej paskudy. Edytowane 18 Lutego 2018 przez Robbert89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Robert, mi się podoba ????W pierwszym poście są 2 różne rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldebaran Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) 3 zdjęcie wygląda bajecznie, ale jak się przypomni, że tak właściwie to jedno wielkie pokrzywisko przy moście na jednej z bardziej ruchliwych ulic Krakowa, to ochy i achy przechodzą Swoją drogą zostawiłem w tych pokrzywach kiedyś bardzo fajnego mikro wobka na klenie. Dosłownie spadł mi pod nogi, a było tak gęsto i tak parzyło, że go nie znalazłem... Edytowane 18 Lutego 2018 przez aldebaran 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 @Adrian, tak obstawiałem, pierwsze i trzecie to mieszczuch, a środkowe wygląda mi na Skawinkę, lub dopływ, też niewiele ładniejsze. No chyba, że H, to akurat urocza rzeczka. Fakt faktem, że mieszczuch dwa lata temu darzył lepiej jak Dunajec. Ehh szkoda, że się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Środkowa jest w zachodniopomorskim. Mieszczucha szkoda,ale wędkarze zapomną, ryba urośnie i jeszcze połowimy. Edytowane 18 Lutego 2018 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelowy Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Dołączę do dyskusji, bo znam "mieszczucha" i zachodzę w głowę czemu "się skończyło"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Na ogół to puste brzuchy nietylkow afryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 OS korzeń 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Taki delikatny spam z mojej strony Jakby ktoś miał ochotę na więcej to zapraszam tutaj ---> https://www.facebook.com/FotoWiP/ 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Ciurek 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Miałeś jakiś kontakt z mieszkańcami tego cudeńka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Niestety nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Szkoda.Próbuj i chwal się.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandi Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Ten ciurek to na bank Rządza która niestety lata swojej świetności ma bardzo dawno za sobą . W czasach gdy nie była w wykazie wód KRŁ opiekowało się nią pewne Towarzystwo z W-wy wraz kilkoma zapaleńcami z o. siedleckiego . Pstrąg wtedy występował w ilościach odpowiednich do wielkości i charakteru rzeczki . Ryby 45 łowiło się regularnie . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Czemu tak twierdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Wrzucacie fotki pięknych rzek, ale właśnie, rzek, a nie jak głosi tytuł Ciurków, Siurków i Strumyków. Więc postanowiłem naprostować trochę sprawę i wrzucić fotki zgodne z tytułem. Na ostatnim zdjęciu widać źródlisko, spory bo na oko 1,5- 2m głębokości dołek z krystalicznie czystą wodą. Porośnięty grubą warstwą Przetacznika Bobowniczka.Takich miejsc na tej rzeczce jest kilka. Pięknie wygląda ta zieleń na tle szaroburego krajobrazu obecnej zimy. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 To nie były rzeki tylko Ciury, Siury i Strumienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi