skilos Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 DominikSy. , tak się zastanawiam czy nie fotografowaliśmy tego samego obiektu ? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 DominikSy. , tak się zastanawiam czy nie fotografowaliśmy tego samego obiektu ? Skilos - odpowiem tak - ganz genau ( ze wskazówką na województwo gdzie nazwy są dwujęzyczne) . Rzeka o wielu twarzach ,mam nadzieję ,że jej dobre dni powrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 To może kolo Ciebie (z lornetką na szyi) przejeżdżałem na rowerze, w niedziele koło rzeczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 (edytowane) Kolejny wypadzik nad pstrągowy ciurek. Niestety odcinek na którym mi najbardziej zależało nadaje się póki co do jazdy na łyżwach mój profil ---> https://www.facebook.com/FotoWiP/ Edytowane 5 Marca 2018 przez pawlikowski 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Epickie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Piekne te wasze rzeki i rzeczółki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 To może kolo Ciebie (z lornetką na szyi) przejeżdżałem na rowerze, w niedziele koło rzeczki ? Ciężko powiedzieć, byliśmy we dwóch nad wodą z kolegą. Mogłem nie zauważyć Cię, bo jak widze płynącą wodę to dziczeje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Oto mój okoliczny pstrągowy ciurek (zdjęcia z lata) 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 A gdzie to Adrianie jest?Tyle kawki z mlekiem do wypicia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Że od początku lubię zaglądać do tego tematu, sporo zdjęć odcinków różnych rzeczek i strug się uzbierało ostatnimi laty, to kilka ze styczniowego spaceru nad Ciemną 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) @mav3ric, aż zatęskniłem za tym letnim przedzieraniem się przez "dżunglę" i tym łażeniem rzeką...Nie pamiętam czy już wstawiałem Edytowane 6 Marca 2018 przez Artech 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Pierwsza fotka to ujście Kłodnicy do Odry . Edytowane 7 Marca 2018 przez skilos 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) @mav3ric, aż zatęskniłem za tym letnim przedzieraniem się przez "dżunglę" i tym łażeniem rzeką...Nie pamiętam czy już wstawiałem Oj tak... trzeba jeszcze trochę poczekać do tego letniego klimatu.. Normalnie tu gdzie są pokrzywy, w chłodniejszym sezonie jest coś w rodzaju ścieżki Edytowane 7 Marca 2018 przez MATIG 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Pojawiły się pierwsze rójki.Idzie wiosna.Znających miejsce pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Wspomnienie lata????Roztocze. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 fotki działają na wyobraźnię .No kur wór już mnie buty swędzą .Dzisiaj pakowanie ,jutro w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Kolejne... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Ktoś tam o wiośnie wspominał Jeszcze trochę i obudzi się do życiaA w maju jeszcze więcej życia 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikSy. Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Ktoś tam o wiośnie wspominał DSCN1684.JPGJeszcze trochę i obudzi się do życia DSCN1713.JPGA w maju jeszcze więcej życia 13225011_1813761885518822_1288089241_o.jpg Dziś nad wodą już chmary ochotkowatych latały,na tyle dużo ,że pierwszą muchę w tym sezonie przez przypadek już zjadłem,ale woda dalej martwa ;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmolenda Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Rzeczka zagozdzonka rzeczywiście przepiękna. Tylko nie sądziłem ze aż tak źle jeśli chodzi o rybostan.... wydawało mi się ze mimo wszystko coś w niej pływa (prócz zanieczyszczen oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmolenda Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Tak się trochę wtrąca do tematu, bo do zagozdzonka to mam zupełnie beretem. I to fakt rzeczka bardzo malownicza i przapiekana ale nie myślałem ze aż tak źle tam z rybami? Jakoś nigdy nie było okazji kija tam pomoczyc i z tego co czytam to nie ma po co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Dobrze że się wtrącasz, ale lepiej by było gdybyś rzucił tym beretem i poszedł z wędką nad rzeczkę go poszukać . Może się miło rozczarujesz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz00100 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Tak się trochę wtrąca do tematu, bo do zagozdzonka to mam zupełnie beretem. I to fakt rzeczka bardzo malownicza i przapiekana ale nie myślałem ze aż tak źle tam z rybami? Jakoś nigdy nie było okazji kija tam pomoczyc i z tego co czytam to nie ma po co Jest odrobina drobnego okonia gdzieś przy głębszych dołkach, jakiś białoryb na spokojniejszych odcinkach. Może też gdzieś pod korzeniem został ostatni pstrążek, bo z tego co mi wiadomo, to już chyba wyłapali wszystkie.Warto się tam wybrać nawet i z wędką, choćby ze względu na urok tej rzeczki, lecz na jakieś konkretne połowy bym się nie nastawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszmolenda Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 W naszych okolicach biorąc fakt presji siiatkowej i akumulatorów to wogule ciężko liczyć na konkretne połowy....Ale fakt jak pisał kolega wcześniej nie ma co marudzić tylko trzeba się wybrać żeby to sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi