M4TYY Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Właśnie za to uwielbiam pstrągowe wypady, "krajobrazy" . 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Na zwiadach Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Fajna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Z wczorajszego rekonesansu, takie odcinki potrafią rzucić na kolana i to dosłownie, wrażenia bezcenne. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Dzisiejszy leśny zwiad. Liczyłem, że może jakiś 60tak wyskoczy mi spod nóg, ale ni huhu Krótkimi odcinkami ciurek pięknie meandruje . 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Tym razem "teraźniejsze" foty 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Nie ma piękniejszych miejsc od takich leśnych strumyków, ale 60tak to już chyba zbyt piękne. To są jedyne miejsca gdzie jestem w stanie zaakceptować brak brań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Nie ma piękniejszych miejsc od takich leśnych strumyków, ale 60tak to już chyba zbyt piękne. To są jedyne miejsca gdzie jestem w stanie zaakceptować brak brań.Czasami łowisko potrafi pozytywnie zaskoczyć Edytowane 12 Marca 2018 przez Michał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dzisiejszy leśny zwiad. Liczyłem, że może jakiś 60tak wyskoczy mi spod nóg, ale ni huhu Krótkimi odcinkami ciurek pięknie meandruje .Bartek wrzuć jeszcze jakieś fotki z tym strumykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Pięknie było, ale brać nie chciały 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Bartek wrzuć jeszcze jakieś fotki z tym strumykiem. Innych chwilowo nie mam, strumyk i jego okolice w niedalekiej przyszłości odwiedzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Jeszcze trzeba poczekać: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Wiosenne klimaty z przed kilku lat 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Tak się trochę wtrąca do tematu, bo do zagozdzonka to mam zupełnie beretem. I to fakt rzeczka bardzo malownicza i przapiekana ale nie myślałem ze aż tak źle tam z rybami? Jakoś nigdy nie było okazji kija tam pomoczyc i z tego co czytam to nie ma po co Edytowane 12 Marca 2018 przez tost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Tak się trochę wtrąca do tematu, bo do zagozdzonka to mam zupełnie beretem. I to fakt rzeczka bardzo malownicza i przapiekana ale nie myślałem ze aż tak źle tam z rybami? Jakoś nigdy nie było okazji kija tam pomoczyc i z tego co czytam to nie ma po co Dobrze to już było prawie wszędzie, ale nie jest tak źle.Nad Zadożdżonką można miło spędzić wczesnowiosenny dzionek, nie tylko pstrągami człowiek żyje...Spinningowy białoryb czeka,ale zza monitora ciężko.Polecam pojechać i pomachać wędką a może Kolega się bardzo zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Coś poszło nie tak,więc napisałem jeszcze raz to samo.Przepraszam Edytowane 12 Marca 2018 przez tost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Coraz bliżej wiosny - przebiśniegi zaczynają się pojawiać Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Czym bardziej pachnie rybą tym puściej, takie przemyślenie po ostatnim zwiadzie [emoji52] Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Marca 2018 przez Osin 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Taka dziś sytuacja nad Ciurkem. W niektórych miejscach widać nawisy lodowe sprzed 2tygodni. 2km spaceru. Jeden wąski przesmyk zamarzł w ciągu 3h. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Taki tam siuras wijący się ku pewnej małej mieścince w kujawsko-pomorskim [emoji6] Pozdrawiam nick Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Zacnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Zacnie tam Niestety ładne tam są tylko widoki [emoji58] ryb ni ma po za jakąś drobnicą która w okresie letnim wchodzi z pobliskich jeziorek. Pozdrawiam nick Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Ryby są, ale nie ma doń dojścia- zwłaszcza po nawałnicy co zniszczyła część regionu w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Ryby są, ale nie ma doń dojścia- zwłaszcza po nawałnicy co zniszczyła część regionu w sierpniu.Chodziło o ten konkretny odcinek [emoji6] Pozdrawiam nick Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi