rav_id Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Dobrze kombinujesz, też to obstawiałem jako bankówkę ale nic nie wyskoczyło. Za to z tego nieciekawego środka ostatniego zdjęcia wypalił dobry zawodnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Pozostałości po młynie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Króciutka przerwa nad wodą???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Szalejecie Panowie, u mnie też się troszkę nazbierało. Na pierwszy rzut taka rzeczka, płynąca wśród leśnych ostępów. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Z początku długiego weekendu: 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ostatni dzień długiego weekendu poświęciłem pstrągom na pięknej, dzikiej wodzie: 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Klimacik był,z rybkami gorzej. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Taki uroczy strumyk z kropkami. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Piękna rzeczka, piękna pogoda i piękne kropy, cóż chcieć więcej :) 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Jeden z dopływów Białej Tarnowskiej. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Zachodniopomorska rzeczka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 piękna po prostu rzeczka piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Podlaskie ciurki☺ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Podlaskie ciurki☺O jezuuuuuu !!!!!! To u nas już taka trawa wyrosła !!!!!Daaaaaawno nie byłem na rzeczce !!!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 (edytowane) O jezuuuuuu !!!!!! To u nas już taka trawa wyrosła !!!!!Daaaaaawno nie byłem na rzeczce !!!!Podlasie nie takie małe jak niektórzy myślą????Niedaleko mnie się zaczyna a kończy aż u Ciebie.Albo odwrotnie???? Edytowane 12 Maja 2018 przez wichu79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 W ubiegłym roku na tej kępce kaczka miała gniazdo,wystraszyła mnie okrutnie. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastun Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Maj jest piękny w takiej scenerii, niestety skutecznie zajęli się nim melioranci i to kilkukrotnie, kiedyś były głębsze rynny pod brzegami, aktualnie płyciutko, mnóstwo drobnego klenia i okonków 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Pięknie . Rzeczka w charakterze bardzo podobna do mojego leśnego ciurka , może tylko nieco większa . I też załatwiona przez panów od poprawiania natury oraz permanentną niżówkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 strumyk dopływ Białej Tarnowskiej. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Taka rzeczka... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Ja ostatnio odkrywam nowy siurek I nawet coś tam żyje 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thrill Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 W tym roku wróciłem nad rzeczkę, której dawno nie odwiedzałem. Odwdzięczyła się ładnym kleniem w drugim rzucie. Ryba skusiła się na żuczka majowego JaZ, który powoli był wypuszczany wraz z nurtem. Trzymając żyłkę w palcach, branie spowodowało szybsze bicie serca Później było gorzej, ale co się naspacerowałem i naoglądałem to moje Obiecałem jej, że jeszcze do niej wrócę 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Mała rzeczka wpadająca do Tyśmienicy Poziom wody jak widać niziutki. Edytowane 19 Maja 2018 przez SlawekNikt 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Na jednym z moich ulubionych siurków dzisiaj pojawili się elektrycy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Elektryzowali ryby czy ciągnęli prąd do chatki jakiegoś leśnego dziadka? Edytowane 19 Maja 2018 przez LuNaTic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi