tymon Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Ostatnio odwiedziłem mój strumyczek. Pierwszy raz w tym roku. Spodziewałem się, że grzebanie w rzeczce dwa kilometry niżej wpłynie ciutkę na odcinek leśny i miałem rację. Pojawiły się dołeczki w innych miejscach, część fajnej wody zniknęła, ale i powstały też inne fajne miejscóweczki. Jakiś gigantów nie połowiłem, choć kilka ciut większych ( 35+ ) widziałem, ale zdecydowanie to jeszcze nie to. Ilość meszek dawała w kość. Na słońcu tarmosiły moją czuprynę na maksa, nic im nie przeszkadzało. Oczywiście na tym odcinku skupiam się głównie na nimfach od @konio79, bo zeszły rok pokazał, że mają w sobie coś, co kusi ryby różnorakie. Sprzętowo - Tict Ice Cube IC-69, Soare BB C2000SS Pg, egi metal 0.4. i na końcu wspomniana wyżej nimfka. Jazi miałem pod 10 szt, do tego dwie płoteczki i dwa nieduże okonie. Edytowane 19 Maja 2018 przez tymon 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Tomek , widoki super , ale spróbuj coś poobracać te fotki bo kark można skręcić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Tomek , widoki super , ale spróbuj coś poobracać te fotki bo kark można skręcić .Na lapku są normalnie. Też mnie to wkurza - ale już walczę z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 I już gra gitara ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Na lapku są normalnie. Też mnie to wkurza - ale już walczę z tym.Często programy do wyświetlania zdjęć automatycznie obracają zdjęcie w czasie jego wyświetlenia. Najlepiej patrzyć po miniaturce zdjęcia.Do obróbki zdjęć polecam Picassa, szybko, darmowo i skutecznie. Edytowane 19 Maja 2018 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Elektryzowali ryby czy ciągnęli prąd do chatki jakiegoś leśnego dziadka?Łowili,ale były wszelakie pozwolenia i wszystkie odpowiednie organy również były powiadomione no i nas trzech strażników SSR do pomocy.To były odłowy kontrolne na rzeczce górskiej,przeprowadzone bardzo starannie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Czasu na łowienie jak na lekarstwo, ale udało się skoczyć nad ciekawy strumyk: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Takie i wiele innych stworków pływa w moim strumyku.Zabrakło chyba tylko amura,suma,sandacza,lina i bolenia.Trafiło się też tarło minogów,tym akurat daliśmy spokój. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Foty z dnia dzisiejszego Edytowane 26 Maja 2018 przez MATIG 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Niestety tym razem kropków nie spotkałem do tego upał, miliony komarów i rano spotkanie z wilkiem ale i tak było warto 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Ach te rybki w kropki, nieuleczalna choroba jakby ktoś się nudził to więcej tutaj --> moje pstrykanie 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Ach te rybki w kropki, nieuleczalna choroba Nałóg - czym jest?Nałogiem określa się nabyty stan zaburzenia psychicznego lub fizycznego, któremu towarzyszy okresowy lub stały przymus wykonywania określonej czynności Moja diagnoza Edytowane 1 Czerwca 2018 przez Pavel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Dziś coś naprawdę z kategorii ciurki, siurki i strumyki:) Tu nie może nic być. To była moja pierwsza myśl gdy spojrzałem na ten ciurek. Myliłem się 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Hehe, a myślałem, że to ja łowiłem wczoraj w siurku. Przy powyższym to była już dobra rzeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 To dla zilustrowania poprzedniego postu: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Też odwiedziłem w weekend fajną wodę. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 I znów rów. Rów z pstrągami. [/url]">http:// [/url]">http:// [/url]">http://https://www.fotosik.pl/zdjecie/dae756f17cc4e877'> 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Twoje rowki rozwalaja system. Jak nie łowię na muchę jeszcze, tak z suchą muchą wybralbym się tam żeby poczuc klimat Nowej Zelandii...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Pięknie było a i kropki się znalazły 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Potokowe klimaty... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Niedzielny poranny spacerek,tym razem grubszy strumyczek.Niestety ryby nie dopisały aczkolwiek jeden pstrunio był zaliczony no i fajny wygrał pojedynek. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Niedzielny poranny spacerek,tym razem grubszy strumyczek.Niestety ryby nie dopisały aczkolwiek jeden pstrunio był zaliczony no i fajny wygrał pojedynek.Skalniak. jeżeli to rzeczka na M,,,, to ja połowiłem w górze, powyżej miejscowości Sę....w. W sumie ponad 20 ryb: 10 pstrągów, 1 szczupły, 8 okoni- w tym jeden na 38 cm, i jeden jazik. łowiłem miedzy 14.00- 20.00. temperatura w okolicach 30 stopni. Edytowane 23 Czerwca 2018 przez bartsiedlce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Małooo tej wody.... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz00100 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Rybia perspektywa 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Kijek ze zdjęcia ma 210 cm i wisi po skosie. To tak dla zobrazowania rozmiarów łowiska ;-) Czy da się tu łowić? I czy coś z kropkami na bokach tu pływa? Ano pływa: I inny odcinek tej samej wody. Edytowane 23 Czerwca 2018 przez Kokosz 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi