wichu79 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Krótki postój nad podlaską strugą[emoji1] Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalN Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Takie siurki mogą zaskoczyć, szczególnie, że na Podlasiu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) A tu miejski odcinek rzeczki w stolicy Podlasia[emoji16]Nie wiem jak teraz ale parę lat temu były tu rozgrywane nawet zawody pstrągowe[emoji57] Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez wichu79 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Spacerek z wędką i taki widoczek na tamkę z dwóch stron,temu boberkowi na razie dam spokój bo zachował nawet przyzwoity przepływ a i migracja w górę jest możliwa.I jeszcze taki dołeczek niestety w tym roku ciągle pusty. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 ten obrzydliwy kolor wody i ogólnych charakter rzeki jest podejrzanie znajomy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Mnie również, ino wody za wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jeżeli te dwa ostatnie wpisy tyczą się mojego posta to nie będę wyprowadzał was z błędu.Chyba w każdym regionie naszego pięknego kraju znajdzie się podobna woda.A powiem wam ,że kilka lat temu nieźle darzyła ale tyko bardzo nieliczni wypuszczali,teraz zaglądam tam raczej z sentymentu tam uczyłem się łowić.A to jeszcze jeden siurek z okolicy.Ostatnio sporo drzew położyło się do wody. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Ostatni tydzień na kropasowych ciurach 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dzionek urlopu i sezon zakończony,rybka w kropki też była. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Z tych bardziej niepozornych. Nie mniej mimo mikrej szerokości wody na głębokość sporo.Na wczorajszych ostatkach z obu rynienek wystartowały 40cm potoki.Nie było jednak ważne czy uda się je wyholować. Pojechałem się tylko pożegnać 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Z wypadu na lipienia, czuć powoli zbliżającą się jesień. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Jeszcze z sierpnia. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Ryb nie widziałem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Wczoraj spędziłem kilka godzin nad "moim" ciurkiem, ryb nie było widać, zero aktywności. Za to na pobliskich łąkach, nad stawami odpoczywało ogromne stado gęsi, co jakiś czas atakował je orzeł, wtedy wszystkie gęsi podrywały się niemal jednocześnie w powietrze - po kilku rundach siadały ponownie.Widok niesamowity, było ich pewnie ponad tysiąc. Nagrałem krótki filmik, niestety nie oddaje tego co działo się na żywo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Leśny strumyk. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Przy okazji takie fajne widoczki z zarybienia: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Jesień 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) To nie ten wątek, zamieść w "Piękne Widoki "???????????? Edytowane 21 Października 2018 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Na "zębatych" siurach Kilka maluchów i jeden wymiarek Chyba strasznie głodny bo próbował odgryść mi palca Edytowane 23 Października 2018 przez Pavel 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Okres ochronny na kropasy w pełni pozwala na odkrycie równie pięknych co górskie nizinnych rzeczek które zazwyczaj w sezonie pstrągowym omijamy 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 (edytowane) Trochę więcej niż ciurek Edytowane 30 Października 2018 przez nord91 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Trochę więcej niż ciurekFajna rzeczka aż chcę się za wędkę chwycić ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Piękna rzeka nord91. Jakie rybki tam żyją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Wygląda to na Świder 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi