rav_id Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Dziś poszukiwania pstrągów na takiej oto rzeczce. Rybki jakieś dały się zaobserwować Ślady działalności bobrów i innej zwierzyny widoczne na każdym kroku. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Pierwsze siurkowe kropki w 2019 Znajome miejsca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Znajome miejsca znajome ale tylko dla wtajemniczonych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Coś tam jeszcze z początku stycznia się znalazło. Dwie różne rzeczki 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Spacer wzdłuż takiej rzeczki dobrze robi po całym tygodniu pracy. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 ale ta Pilica jest ładna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Ooo widzę Rafał że byłeś nad Rzeczką. Jest coś jeszcze fajnego czy bobry cały leśny odcinek zepsuły?2 lata temu byłem po dłuższej przerwie i szczerze znienawidziłem te gryzonie. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez MZieli10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ooo widzę Rafał że byłeś nad Rzeczką. Jest coś jeszcze fajnego czy bobry cały leśny odcinek zepsuły?2 lata temu byłem po dłuższej przerwie i szczerze znienawidziłem te gryzonie.Nie wiem Michak jak przed bobrami tam było, natomiast chyba jakoś się z rybkami dogadały jednak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Przed bobrami byłem w B. zakochany. Wolę jej drugie imię, na K. ale mało kto zna???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Źródełka ciurków to oazy życia. Grzybki nawet zimą rosną :)Wapienne podłoże zapewnia doskonałe warunki do rozrodu pstrągów i też sprzyja bytowaniu kiełżyPozdrawiam Zielony 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Te same miejsca tylko z dzisiejszej perspektywy i takie marzenie chociaż połowa tej wody przez cały rok. Ostatnio sporo drzew położyło się do wody. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Piekne widoki,w takich miejscach powinno byc nokill.Pachnie natura bez ingerencji i rybkami w kropki mam nadzieje.Zdecydowanie pstragowe klimaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Rzeka i rzeczka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Rzeczka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 W oczekiwaniu na kolejny urlop i spotkania z kropkami pozostaje mi jedynie cierpliwie wyczekiwać(nie jest łatwo ) i dzielić się jeszcze pięknymi widokami ze stycznia 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Moje klimaty, 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 A to moje. Złamany palec przeszkadzał w łowieniu, ale i tak warto było się przespacerować: 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Ostatnie wędkowanie Edytowane 25 Lutego 2019 przez #Nord 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Te same miejsca tylko z dzisiejszej perspektywy i takie marzenie chociaż połowa tej wody przez cały rok. Ostatnio sporo drzew położyło się do wody.Piękne klimaty i chyba dość trudny teren 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Piękne klimaty i chyba dość trudny teren Wędkarstwo extremalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Skalniak, on 20 Jan 2019 - 19:57, said:Te same miejsca tylko z dzisiejszej perspektywy i takie marzenie chociaż połowa tej wody przez cały rok.Mam chyba zajawkę patrząc na te zdjęcia. Coś mi się zdaje, że tam bywałem. Bynajmniej miejsce urokliwe, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Oby do kwietnia. I niech się trochę wreszcie zazieleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Przyjemny dla oka widok. Na zachodzie jak zwykle jesteście o przodu . Ale z drugiej strony to nie ma się z czego cieszyć, bo jest to kolejna krótka a przede wszystkim bezśnieżna zima... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Z tym "bezśnieżna" to byłbym ostrożny : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi