Artech Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) pewna rzeczka. pewna, tzn. jakaś tam, w życiu nic pewnego, a szczególnie nie ryby, co ostatni tam wypad wykazał bardzo wyraźnie... tak czy inaczej, siurek uroczy, spacer z wędką na świeżym powietrzu bezcenny, zwłaszcza w tych ciężkich czasach. na rybki może jeszcze przyjdzie czas. Edytowane 30 Marca 2021 przez smokwelski 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Taki tam potoczek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) ad rem... przy walce z siecią...Okoliczności okołowielkanocne pozwoliły zawitać ponownie, nieco szybciej. Widoczna szybka zmiana pogody zadecydowała, póżnym popołudniem, noga na rower. Wycieczka na przedmieścia królewskie, Wójtowskie Włóki, nazwa mówi sama za siebie, teren dzierżawy administratora królewskiego. Rok tam nie byłem. Życie po zimie budzi się, ledwie lody roztopiło. Bez woderów i kija nie podchodź... Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez bob74 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Hej."Drobny" spacerek po "średniej wodzie". Bardzie było to podziwianie natury niż łowienie ryb ????. Ale "żeby nie było" to coś tam się "wydłubało" ????. Testy przeszedł "pudełkowy leżak". Pozdrawiam i Wesołych Świąt. ???? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Też wczoraj pospacerowałem, tylko wody u mnie dużo mniej Drzewiec odpoczywa ???? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Ot święconka ????Wesołego Alleluja.???? Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Roipakaz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rochs Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Jeden z najmniejszych ciurków jakie odwiedzam. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) (...)Bardzie było to podziwianie natury niż łowienie ryb . 20210325_122340_copy_768x1580.jpg(...)Już się pokazały? Pewnie bardzo ospałe. Warto popróbować gumowych na pstrągi. Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Już się pokazały? Pewnie bardzo ospałe. Warto popróbować gumowych na pstrągi. O mały włos bym jej nie rozdeptał. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arasaka Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Ciepło się robi, ;/ albo i nie więc przyroda ożywa Miejmy nadzieję, że w końcu będzie upragniona wiosna.______________Czytam https://berich.eu/crypto-revolt-czym-jest-opinie-i-wnioski Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez Arasaka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 W Łodzi jak na razie -1'C i pada śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Pojechałem i ja nad swój ciurek choć jakoś tak bez przekonania.Jak wyjeżdżałem z domu było w miarę znośnie. Z każdym kilometrem bliżej byłem coraz bardziej w klimacie zimowym.Woda jak na razie nie pokazuje życia, więc tyle co powietrza złapałem i trochę z chałupy się człowiek wyrwał. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zima tam u Ciebie, a w Kraku dwadzieścia stopni i lampa. Dziwna ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psil Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zdjęcia mają tak z tydzień, półtora.Teraz już się trochę zmieniło ale wiosny nijak nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Bardziej w charakterze ciekawostki zamieszczam wpis bo to nawet nie siurek tylko rowek niedaleko alei Krakowskiej. Najbardziej zdziwił mnie fakt, że są w nim rybki. I to jakie ... Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Sławek Nikt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Czyzby minogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 To chyba strzeble albo kiełbie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Niewiem niewidze dokladnie ,ale gdyby minogi to byłby szał,ale kiełb tez juz niezle zawsze to jakies zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgaduję, że to albo śliz albo jak piszesz strzebla. Nie bardzo miałem czas się przyjrzeć, a i komórą zbyt dobrego zdjęcia nie mogłem zrobić. Może jutro będę tam przejeżdżać to przyłożę się do zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Jesli sliz lub strzebelka to fajnie bo woda bedzie czysciutka bo i rybki swoje wymagania maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Jak już pisałem stawiam na śliza bo ta rybka właśnie wymagań za dużych nie ma. Więcej buteleczek po setkach przy tym rowie, aniżeli rybek w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Moze moje info jest nietrafne ale sliz raczej zyje w czystych wodach nie bajorach i brudna woda w zyciu mu niepomoze.Ale moze sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Moze moje info jest nietrafne ale sliz raczej zyje w czystych wodach nie bajorach i brudna woda w zyciu mu niepomoze.Ale moze sie myle. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwit59KG6aPwAhVus4sKHVFQBZ0QFjACegQIDhAD&url=https%3A%2F%2Fwww.medianauka.pl%2Fsliz-pospolity&usg=AOvVaw2pJ_fs7YLQ807xe0bkUUjz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zwracam honor ale w moim przekonaniu chodziło mi sliza ale myslałem o innym takim bez plamek.U mnie w rzece znikły juz dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi