gedz Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Piękne rzeczki kolego , jeśłi można wiedzieć co w nich poławiasz - okonie, klenie czy może pojawiają się pstrążki ? Szczególnie ciekawi mnie co łowisz w tym ciurku na ostatnim zdjęciu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Fajne rzeczki.Ciśnienie rośnie,ale jeszcze tylko parę dni i sprawdzimy co pływa w podobnych rzeczkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Piękne rzeczki kolego , jeśłi można wiedzieć co w nich poławiasz - okonie, klenie czy może pojawiają się pstrążki ? Szczególnie ciekawi mnie co łowisz w tym ciurku na ostatnim zdjęciu . Powiem Ci,że nic nie łowie w tych rzeczkach,bo to są wody PZW,a ja nie należę do Związku i nie łowie na ich wodach.Jednak rzeczki kuszą i może kiedyś wykupię pozwolenie i w końcu sprawdzę,co w nich pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Dzisiejszy rekonesans Działalność bobrów - tama i rozlewisko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Bartek , aż trudno uwierzyć że nie łowisz na nich przez brak pozwolenia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Mam podobne miejsce niedaleko od mojej wiochy. Pamiętam jak z tatą za małolata 5-6lat jeździliśmy tam. Szerokość rzeczki nie przekracza 3m. Płynie przez las i przez pola. Złowiliśmy wówczas świnki,okonie, małą brzanę i klenie. Zobaczę ze spinem w przyszłym sezonie na wiosnę Pstrągów tam na pewno nie ma, ale może jakieś ładne klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelstu Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Patrzę na te Wasze wody i patrzę - z wywieszonym jęzorem, dla mnie próbowanie się w takich urokliwych zakątkach stanowi kwintesencję naszej wędkarskiej (nie)doli. Mój podkaliski siurek również potrafi zaskoczyć. Obecnie prócz drobnych kleni i jazi sporo okonków, okoni, zdarzają się i okoniska, dziś w trakcie holu szkraba odprowadziły mi go dwie +40... W kolejnym rzucie trzydziestak. Nie pozwólmy tematowi sczeznąć!Podkaliski siurek powiadasz? Patrzę na te twoje fotki i za chiny nie mogę zajarzyć który to jest siurek. Pod Kaliszem mamy dwa takie siureczki i do oby dwóch mam kilka km., ale po fotach nie moge skojarzyć, morze podpowiesz gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Na wiosnę będzie to kipiel życia... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Na wiosnę będzie to kipiel życia... Na tych zdjęciach, to już nie jest jakiś tam podkaliski siurek, tylko całkiem przyzwoita rzeczka Niestety nie wiem jaka to woda, chociaż ode mnie to też byłoby całkiem niedaleko. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez pepccio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Wszystkie zdjęcia zamieszczone przeze mnie obrazują tę samą rzeczkę na odcinku jakichś 6 km. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Dawido 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Dawido piękna rzeczka, w twoim drugim wpisie drugie zdjęcie wygląda jak obraz Normalnie tapeta jak się patrzy Pozdro Edytowane 2 Stycznia 2014 przez dawidzcm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzisiaj schodząc o kiju z trociowych poszukiwań, odnalazłem dawno przeze mnie zapomnianą, taką oto małą rzeczkę: A w niej pływające pstrążki po ok. 20cm. Może są tam i większe?... ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Z dzisiejszego wypadu. Rybki średnio współpracowały to chociaż parę fotek cyknąłem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam , przepraszam za jakoś robione telefonem około 2 tygodnie temu : DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @Pickerel fajny cirek tam macie; już same widoki krzyczą, że są w kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam , przepraszam za jakoś robione telefonem około 2 tygodnie temu : DD Czy to czarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitervader Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jacuś, za robotę byś się zabrał, a nie o ciurki pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tunczyk Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ocho, chyba twój szef się zalogował i napisał żebyś brał sie do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorxix Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Wstawię kilka zdjęć sprzed lat, analogową małpką cykniętych. Trafiłem na dobre oświetlenie (mglisty dzień) więc mimo marnego sprzętu wyszły nadspodziewanie dobrze. Miejsce na ostatniej fotce charakterystyczne, koledzy z Krakowa nie powinni mieć problemów z identyfikacją. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Kiedyś był tu strumień pstrągowy z 1 klasą czystości wody a teraz dzięki boberkom mamy takie coś:http://imageshack.com/a/img543/5594/7lhz.jpghttp://imageshack.com/a/img801/8238/p6td.jpghttp://imageshack.com/a/img812/7844/utnq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tunczyk Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Rodzina z fimu na discovery z serii "przetrwać nad Yukonem" wiedziała by co zrobić z takimi boberkami Tak na serio to nic do boberków nie mam ale jest ich coraz więcej i zaczynają robić coraz więcej szkody. Nad jednym stawem wpuszczono kilka lat temu rodzinkę boberków. Porobiły takie dziurska w wałach żekolega wpadł po pas. Ale któregoś razu siedziałem sobie nad wodą a tu płynie jakaś taka dziwna kłoda .Siedziałem nieruchomo, a tu boberek sobie na plecach stylem grzbietowym płynie..Zawinoł do zatoczki, wyszedł na brzeg, wyciął kilka gałązek i z towarem spowrotem do domku...na obiadek. Widok niesamowity, szkoda tylko że nie miałem aparatu.Przesympatyczne zwierzaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Kurówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caber Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Wstawiam zdjęcia z urokliwego siurka z zeszłej wiosny. Jeszcze troche i ponownie będzie wszystko tak wygłądało 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Z kosiarką ktoś tam jechał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caber Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Hehe. Nie nie czysta natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi