Parf Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Tak to u mnie wygląda Nie tylko u Ciebie, teraz to już standard. Lasy "odchodzą" od naszych rzek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Taka rzeczułka płynąca nie daleko mnie , niestety lata rybności ma za sobą ,coś tam jeszcze pływa ale już nie wiele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 To ja Ci odpowiem : niema pstroni, miętusów, strzebli, głowaczy ,ślizów i wystarczy. A jestniszczyciel Bóbr.To samo u mnie, chyba trzeba się nastawiać na to co pływa w wodzie, nie idziemy "na kropka" tylko "na bobra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zdjęcia z kalkulatora, ale coś tam widać Przy napływie na ten mini cypelek stał gruby PAN - ale postanowił się wypiąc po kilku energicznych młyńcach 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Pan pstrunio czy klenio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Nastawialiśmy się na Jaśki - ale po akcji oraz kształcie (bardzo szybka akcja) bardziej skłaniałbym się do kropka bo też są na tym odcinku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Tam są i klenie i bolenie jednak zabawa zaczyna się w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ktos mi kiedys powiedzial, ze w Holandii nie ma fajnych rzek tylko kanaly i kanaly. No to znalazlem taka... ps widzialem jakies splawy rybek ale skusic sie nic nie udalo, bede probowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Czasem sobie pojadę na coś takiego,wielkością nie powalają ale się trafiają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Już widzę jak woda zapada się po zebraniu, jest klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Pięć godzin,jak wracałem do domu nogi byly jak z waty.Na ten rok wystarczy teraz czekam do lutego też jest pięknie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Ładne, jakie to w ogóle okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Siedziałbym tam dzień i noc.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Tak wyglądało na początku lutego przy -12Tak parę dni później.Rybki też były,ten akurat syna. Edytowane 20 Lipca 2014 przez Skalniak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ktos mi kiedys powiedzial, ze w Holandii nie ma fajnych rzek tylko kanaly i kanaly. No to znalazlem taka... ps widzialem jakies splawy rybek ale skusic sie nic nie udalo, bede probowalwiesci od kolegi klen 57cm i szczupak jakiego jeszcze nigdy nie widzial a duzo widzial ;-) pozatym kilka mniejszych kleni i duzo okonia hmmm w wkeekend ruszam na podboj tej rzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 nawet na mazowszu można upolować takiego pana:) rzeczka niewielka, salmo minnow 5 cm i siedzi C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON_2010 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Oto rzeczka która mnie urzekła w tym sezonie , muszę ją jeszcze odwiedzić dała kilka rybek ale jak na razie nic powyżej forumowego minimum nie udało mi się tam przechytrzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 dziś takie urokliwe klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 dziś takie urokliwe klimaty. Brak słów !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Wiem że to nie Twoja zasługa ale mam nadzieję że starałeś się coś z tym zrobić , i teraz jest czysto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macumania Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 tylko w Polsce takie łapciuchy... Brak słów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 tzw. torcik! :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Strumień, zlewnia Gwdy. Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Rhyacophila 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ten Twój, Rhyacophila, strumień to już kawał wody.Ja ostatnio ganiam po takich: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ale dzungla Ten Twój, Rhyacophila, strumień to już kawał wody.Ja ostatnio ganiam po takich: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi