Pulsar Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 A oto moja magiczna rzeczka Niestety na długości jakichś 10km od ujścia została uregulowana chyba 9 lat temu. Z rybek na tym odcinku zauważyłem tylko trochę ślizów ale za to są piękne miejscówki pstrągowe tylko żadnego ich mieszkańca jeszcze nie zauważyłem Szerokość to coś około 7m, w pewnych miejscach idzie ją przekroczyć, głębokość od 30cm do nawet 3m sporo powyżej prezentowanego odcinka Na razie łapcie fotki tego uregulowanego odcinka, wyższy jest jeszcze piękniejszy bo ciągnie się kilometrami przez gęsty las a w dodatku są tam klenie powyżej 60cm! Strumyczek, chyba ze stawów hodowlanych 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Bajera Po co pstragi jak masz klenie po 60 centow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ciekawie wyglada ten lesny kawalek, jakies gleboczki juz namierzyles Kamil? no niestety jak na lekarstwo, jakieś metrowe podmycie po drzewem to już prawdziwa rzadkość, więc głownie jazie (jaziki) i małe szczupaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Bajera Po co pstragi jak masz klenie po 60 centow Te kluchy to straszne cwaniaczki, rzeczka mega mała, z bardzo czystą wodą, i te bystrzachy wszystko widzą Kilka 30 tek już zaliczyłem. Te największe interesował tylko plusk wpadającej przynęty do wody ale jak tylko podpłynęły i obczaiły to po prostu olewka totalna Zastanawia mnie też czy obecność dosyć dużego młynu na tym uregulowanym odcinku może mieć coś wspólnego z brakiem jakiejkolwiek większej sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Ostatnio postanowiłem odwiedzić rzekę a dokładnie jej odcinek, na którym nie łowiłem od kilkunastu lat. Wiele lat temu na jednym brzegu tej rzeki był przepiękny park miejscowego szlachcica.Dzisiaj wszystko zarosło i tak jest chyba lepiej. Miejsce jest magiczne i pachnie wielkimi jaziami pstrągami choć to woda nizinna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Król strumienia 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Król strumienia Ładnie musiał jeździć w strumieniu na takim sprzęcie, a jeszcze jak woda taka czysta.....to jak w akwarium...bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 U mnie takich nie ma chyba ze w kropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Lubię łowić bolenie z małej wody bo nie jest łatwo je podejść i każdy oszukany daje dużo frajdy Edytowane 27 Maja 2015 przez guciolucky 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 A tak z ciekawosci, jak mala ta woda jest? U mnie w ciurkach raczej bolen by nie przezyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 To mały strumień a bolenie wpływaną do niego okresowo z jeziora prze które przepływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Rzeka pomalutku powraca do starego koryta.Rybki też wróciły zwłaszcza te piegowate mnie cieszą,choć to odcinek nizinny.Tak mi się zdaje,że jeszcze nikogo w tym roku tam nie było. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) A u mnie już byli. Edytowane 29 Maja 2015 przez Rajfel 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Kurde zazdroszczę wam takich pięknych krajobrazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Piekne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Fotki mojego ciurka z początku roku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Piątkowe późne popołudnie,kara za zaśmiecanie.Maleńki dołeczek tuż przy moim ulubionym siureczku.Oj długo się męczyli zanim go wyrwali. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 30 Maja 2015 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Aten to zrobił mi taką niespodziankę,pełno grążeli,woda ledwo się sączy jedna mała dziurka i nawet sam nie wiem co mnie pokusiło by tam podać przynętę 40+ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Takie jesienne widoczki: Edytowane 24 Października 2015 przez Rajfel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Kosa fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 .. "moje" klimaty: 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi