DelTor0 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Piekne te ostatnie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Fotki rewelka Tomka O i Troutera ale i okolicznośći przyrody cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Zdjęcie mniej klimatyczne, ponieważ nie mam takich zdolności jak Tomek, ale taki oto widok mnie przywitał kończąc spacerek lasem Edytowane 26 Października 2015 przez ZedSet 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) No fajnie Rafale ! Tam musimy jechać. Edytowane 26 Października 2015 przez Tomek O 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 ale z Was łobuzy... :/ takie foty wstawiać ... a jeszcze pół roku do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 U nas wiosna zaczyna się w styczniu Listopad dogorywa, aby grudzień przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) ... a jeszcze pół roku do wiosny Mnie już skręca, kilka fotek z wiosennych wypadów. Edytowane 3 Grudnia 2015 przez pawlikowski 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Panie Macieju mam dobrą i złą wiadomość... dobra to taka, że styczeń coraz bliżej, a zła, że to jeszcze prawie miesiąc i tak źle i tak nie dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Eh... nie ma jak takie ciurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Eh... nie ma jak takie ciurki Ciurki piękne, ale niestety mocno zaniedbane :/ Panie Macieju mam dobrą i złą wiadomość... dobra to taka, że styczeń coraz bliżej, a zła, że to jeszcze prawie miesiąc i tak źle i tak nie dobrze.Hehehe No tak, chociaż w przypadku jednej z rzeczek będzie trzeba czekać do lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ciurki piękne, ale niestety mocno zaniedbane :/ Hehehe No tak, chociaż w przypadku jednej z rzeczek będzie trzeba czekać do lutego No niestety, osobiscie lubie takie ciurki. Akurat w mojej okolicy jest kilka bardzo ladnych, moze niezbyt rybne, ale czasami czlowieka mozna nie spoktac przez caly dzien A taka samotna wedrowka kilka kilometrow, przedzieranie sie przez krzaki i inna dzicz, to jest to! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 ... heh...Myślałem, że w spokoju przeczekam zimę... a kliknąłem... i spokój diabli wzięli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 ... heh...Myślałem, że w spokoju przeczekam zimę... a kliknąłem... i spokój diabli wzięli Jak bede na swieta w Polsce to i tak sie ide przejsc, bez wedki, ale i tak fajny spacerek bedzie Moze nawet jakies foty zrobie w zimowej scenerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 To prawda!Ostatnio zdałem sobie sprawę z tego, że nawet ryb być nie musi na kijku a i tak jest pięknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Del Toro a nie jesteś przypadkiem z okolic Jędrzejowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Del Toro a nie jesteś przypadkiem z okolic Jędrzejowa? Troche inne okolice Ale to samo wojewodztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullhead24 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Trzeba sie pocieszać że to już niedługo, grudzien juz prawie zleciał, jeszcze tylko styczeń i wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Tomek O 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 To już jest raczej poważny "siurek" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Taki tam ciurek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 A i ładne ryby w ciurku są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 U mnie to tylko duże rzeki na spining można, wszystkie takie ciurki to tylko mucha lub całkowity zakaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 U mnie to tylko duże rzeki na spining można, wszystkie takie ciurki to tylko mucha lub całkowity zakaz No to czas na muchę zacząć łowić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Bardzo ładne miejsce Rafał. Nie pytam gdzie co i jak, po prostu mnie tam kiedyś zabierzesz i tyle;-) Zdjęcia aktualnego nie masz pewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi