Siasiu Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 No chyba muszę, ale co dopiero się na spining z gruntu i spławikówki przekwalifikowałem a tu już zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Marcin, aktualną fotkę będę mógł wstawić w styczniu, kiedy zacznie się wiosna Ten ciurek jest zawsze ładny, czy to zima czy lato. Zobaczysz, ocenisz Edytowane 11 Grudnia 2015 przez ZedSet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 ale chyba będzie trzeba, bo u nas w zarządzie to sami muszkarze chyba bo do muchy coraz więcej wody otwarte o do spiningu coraz większe zakazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Piękne wody pokazujecie Panowie, a u Mnie takie klimaty... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Pływa tu coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Piękne wody pokazujecie Panowie, a u Mnie takie klimaty...Wszystkie foty git...ale ta ostatnia Esencja ciurkowatości Kamil nie symuluj Edytowane 11 Grudnia 2015 przez ZedSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Bo ta ostatnia to to to ta nasza rodzima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Aż prosi sie o definicję "ciurkowatości"- kiedy ciurek, kiedy siurek, kiedy strumyk, kiedy rzeczka . W metrach to liczyć? w Głębokosciach ? W szerokościach ? Czy... pozostawić kwestii gustu- co dla innych duże, dla innych małe... Grunt, że sliczne . Fajny wątek... Na szczeście w mojej okolicy materiału do tego "tematu" nie brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Piękne wody pokazujecie Panowie, a u Mnie takie klimaty... Pieknie To w Polsce takie siurki (oprucz tego ostatniego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 To już jest raczej poważny "siurek" . .... a ten siurek pstrągowy również poważny ? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 hahaha tak juz kiedys tez lowilem Poszukam, moze znajde fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ale na takie wyprawy to trzeba podlodówkę zabrać, będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 We Wrocławiu na ryżowisku się łowi;) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Matko Jacek to nawet nie jest siurek Pewnie na tenkarę tam tylko można połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Pieknie To w Polsce takie siurki (oprucz tego ostatniego)? Nie , kolego to już najdalsza północ Norwegi , bo wyżej już się nie da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 We Wrocławiu na ryżowisku się łowi;) Hahahha a da sie cos tam zlowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Matko Jacek to nawet nie jest siurek Pewnie na tenkarę tam tylko można połowić Prawie tenkara:) Del Toro, pokojnie, da się Moje tegoroczne kleniowe PB z tej wody/43/ przed zbiorami ryżu;) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Jak na razie w mojej okolicy tego zjawiska nie zauważyłem.Proszę zerknąć to jakiś dramat. http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/47-ochrona-srodowiska-problem-klusownictwa/114594-blokujemy-strone-fb-quadowcow-z-atv-kolobrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Okolice ukrycia złotego pociągu ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Okolice ukrycia złotego pociągu ?A kto tam wie gdzie go ukryto ! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Nie byłem pewien ale ubrałem polaroidy i widzę ładną rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Byłem na takim siurku - niestety pustym. Może następnym razem czymś obdarzy 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Piekne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Lubię takie szczególnie w takiej szacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi