brown Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Szymanek, jak pusty to pora to zmienić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Za blisko miasta niestety płynie Raz po raz zarybiany był potokiem ale za dużo oczu ... i okoliczni amatorzy białka robią swoje. Coś tam jeszcze pływa- na rójce się oceni rybostan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Nie byłem pewien ale ubrałem polaroidy i widzę ładną rybkę Trochę offtop i przepraszam, że się czepiam, ale nie można ubrać polaroidów, bo w co je ubierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Trochę offtop i przepraszam, że się czepiam, ale nie można ubrać polaroidów, bo w co je ubierzesz?w etui jak już ich nie będę używaćsię kolega czepia o słowo na litere Z Edytowane 19 Stycznia 2016 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Już prawie, coraz bliżej... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 I ja cośtam pstryknąłem dzisiaj.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 W akcji kolega @Pawlikowski. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 I trafiliscie cos w tym 'rowie'? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nic wielkiego ale potencjał jest przynajmniej w wyobraźni trudno będzie, bo woda coś koło -1 klasy czystości... nigdzie takiego kryształu nie widziałem jeszcze. Zakręt goni zakręt i nie ma nawet jak wypuścić wobka z dalsza Łowienie pod szczytówka niemal. Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy013 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja wczoraj byłem na takiej rzeczce o szerokości od 2 do 6 m, ale nic się nie uwiesiło na kiju. Widziałem tylko jakieś drobne rybki. Nie rozpoznałem w mętnej po roztopach wodzie co to było, ale stawiam na cierniki. Wydaje mi się, że wszystkie większe ryby spłynęły do Warty na zimowiska i dopiero jak przyjdzie wiosna będzie można coś spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Moim zdaniem one tam są. Musisz tylko znaleźć na nie sposób. Sam się często łapie ze łowię zbyt standardowo bo gdzieś ktoś coś powiedział lub napisał... fantazja potrafi czasem zdziałać cuda Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy013 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 W tej chwili na pewno ich tam niema lub są pojedyncze sztuki, bo jeśli te wszystkie ryby, które widać w tej rzece latem miałby być pochowane w dołkach to teraz nie byłoby miejsca żeby tam woblerka wrzucić. Poza tym łowiłem jakie 2-3 km od ujścia więc sądzę, że spłynęły na zimę do Warty. Jest jeszcze jedna opcja. Najgorsza. W okolicy nie brakuje chamów i prostaków chętnych na rybie mięsko. Więc wcale by mnie to nie zdziwiło gdyby co jakiś czas nie robił porządku prądem itp. szczególnie wiosną jak szczupak wchodzi na tarło. Taka smutna polska rzeczywistość. Ale mam nadzieję że tak nie jest.A z drugiej strony chyba jestem naiwny,że może tak nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Kiedyś fajny ciurek ... ... z fajnymi rybami ... ...a teraz w większości taki super kanał... Ot taka smutna Polska rzeczywistość. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez DAWIDspinn 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordi86 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Rzeczywiście masakra...Wyregulowana w takim otoczeniu i jeszcze w tak "podły" sposób.Szeroko rozlana w trapezowym korycie.Jest tam chociaż faszyna i kołki? Ostatnio taka moda u meliorantów,że nawet tego nie dają-chyba z oszczędności.Faszyna i kołki to jedyne co ratuje rzeczkę przed całkowitą zagładą.Bo na gołym piachu to nawet kiełż nie będzie chciał żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Kurcze... typowe myslenie melioranta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Niestety ale takie masakrowanie małych rzek i strumyków trwa w całej Polsce na szeroką skalę. Wszystko w imię "ochrony przeciwpowodziowej" co jest oczywistą bzdurą. Dla osób chcących śledzić ile taki rzek i rzeczułek w ramach dofinansowania UE tracimy polecam śledzić na profilu: https://www.facebook.com/StopPrzegradzaniuRzek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Hooy strzela człowieka w biały dzień.W takich przypadkach nasuwa się pytanie: Gdzie są ci wszyscy"zieloni", eko i wszelkiej maści obrońcy przyrody? Pomijam dzierzawcę wody bo pzw jak zwykle z ręką w przepełnionym nocniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Hooy strzela człowieka w biały dzień.W takich przypadkach nasuwa się pytanie:Gdzie są ci wszyscy"zieloni", eko i wszelkiej maści obrońcy przyrody? Pomijam dzierzawcę wody bo pzw jak zwykle z ręką w przepełnionym nocniku. Zieloni to tylko ida tam gdzie mozna kase wyrwac z takiego strajkowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Od wielu lat sentyment ciągnie mnie tam na rozpoczęcie sezonu i dzisiaj było nie inaczej a serce boli jak patrzę na to co ludzie wyprawiają z tym strumyczkiem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jeszcze chwila 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 I będziecie w trzech obławiać taką małą rzekę?? bleee... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Tylko we dwóch, choć i to czasem za dużo. Najważniejsze jednak to się rozumieć nad wodą niemal bez słów. My z @Pawlikowskim jakoś się dogadujemy Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 połamania Pany! Rzeczka piękna i oby miejscówek starczyło dla Was obydwu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi