Astral Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Piękność takich rzeczek sprawia, że chce się na nie wracać 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Migawki z muchowania w siurku 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 O kurczę, tego siura nie znam ???? ale ładny ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) O kurczę, tego siura nie znam ale ładnyZnasz Michał, znasz Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez rav_id Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Ja zwiedziłem takie miejsce.Sporo drobnego okonia , płoci i klenia ,odwiedzę to miejsce jeszcze kilka razy jak nie złowię pstrąga to coś się tam sypnie. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 I kolejny ciurek: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Z cyklu stara wierzba. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavel Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Z tęsknoty za polskimi siurkami(jeszcze tylko 3 tygodnie ) a przebywając na co dzień w Belgii ruszyłem na poszukiwania kropek w tutejszych rzeczkach Przez myśl mi nie przeszło że ustanowię tu swój nowy rekord. Kropas 57cm 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Urokliwa rzeczka wśród lęgów i bagien 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 To jeszcze raz stara wierzba. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) Dzisiejszy mały wypad. Jeszcze da się dojść do koryta, za miesiąc będzie już problem ze względu na pokrzywy i chaszcze. Edytowane 2 Maja 2019 przez Rajfel 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) to już w zasadzie źródła , nie rzeczka, ale przy źródłach woda czysta, malownicze tereny. Źródła rzeki Uszwicy i okoliczne potoki. A w tej okolicy łowiłem 30 lat temu pstrągi 40-55 cm?, w wodzie było masę drobnicy... teraz to historia Edytowane 2 Maja 2019 przez jerzy6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) A to niestety zdjęcie Uszwicy w okolicach Rajbrotu - wizualnie i zapachowo szambo!, tak już zresztą też rowy przy pierwszych domach poniżej xródeł Uszwicy- tam to podobno ani metra kanalizacji, a wszyscy puszczają , bo tak jak powiedział napotkany mieszkaniec noo Panie to tera tak wszędzie...Napiszę zresztą do Urzędu Gminy, ciekawe co odpiszą...Przepraszam za nieestetyczne i nieprzyjemne zdjęcie , ale taka Polska rzeczywistość .Nie dawać polubień Edytowane 2 Maja 2019 przez jerzy6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Zapomniana rzeczka. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Rybki nie chcą mi pozować to szukam tych starych wierzb. Edytowane 3 Maja 2019 przez Skalniak 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 A to niestety zdjęcie Uszwicy w okolicach Rajbrotu - wizualnie i zapachowo szambo!, tak już zresztą też rowy przy pierwszych domach poniżej xródeł Uszwicy- tam to podobno ani metra kanalizacji, a wszyscy puszczają , bo tak jak powiedział napotkany mieszkaniec noo Panie to tera tak wszędzie... Napiszę zresztą do Urzędu Gminy, ciekawe co odpiszą...Przepraszam za nieestetyczne i nieprzyjemne zdjęcie , ale taka Polska rzeczywistość .Nie dawać polubień Proponuję zgłosić to do WIOŚ'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Kolejny warmiński ciurek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Ciurek fajny ale ten mostek łukowy ceglany na pewno widział nie jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Mocno zniszczona wierzba,no i wreszcie jakaś sensowniejsza rybka choć duże zaskoczenie bo spodziewałem się pstrążka. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Ejjjj przecież to zdjęcie mojej ręki i mojego klenia ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Brakuje tylko przyzwoitej długości kropka. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Brakuje tylko przyzwoitej długości kropka.Tak zwanej kropki nad i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi